Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval csak azért mert nő vagyok, minden férfival össze kéne jönnöm?
Figyelt kérdés
A kérdéseket és a válaszokat tekintve, ez jön le.2015. júl. 19. 17:12
21/35 anonim válasza:
Abban igazat adok, hogy nekünk nőknek az általunk helyesnek tituált pasik kellenek. No de ti azt nem hiszitek el nekünk, hogy minden nőnek mást jelent a helyes és a csúnya. Vannak olyan férfiak, akit a nők 90%-a a "jól nézel ki" halmazba tesz és van olyan férfi, akit mindössze a nők 5%-a könyvelne el helyesként. De olyan férfi egyszerűen nem létezik, aki minden lány szerint ocsmány és helyes. Bennem például nem gyullad fel semmi "szukagörcs" mikor a manapság felkapott színész férfiakat mutogatják nekem, nekem a legtöbb bájgúnárnak tűnik csak.
22/35 anonim válasza:
Csak akit nagyon sokan tartanak csúnyának, az 1. nem találkozik sosem olyannal, akinek tetszene vagy 2. pont annak tetszik aki neki nagyon nem. Persze utóbbi nem kifogás, aki rondának született, az érje be minden lehetőséggel azonnal, elvégre csak ti válogathattok, nem?
23/35 anonim válasza:
Nem. Válogass csak nyugodtan. Seljtezd ki a söpredékeket, és a normális pasik felé húzódj.
24/35 anonim válasza:
#22 én nem mondtam ilyet, hogy nem válogathatnak, pont ezek a fiúk szokták hangoztatni, hogy nekik szinte mindegy, csak nő legyen. Mi lányok pont erre kontrázunk általában, hogy ez nem helyes. Én nem örülnék, ha kiderülne, hogy csak azért van velem a barátom, mert ló híján én lettem a szamár. De azokat is megértem, akik egy kis szeretetre vágynak, de akkor a lányt lehetőleg ne tájékoztassa erről.
25/35 anonim válasza:
De ti miért válogathattok, ha ezek a fiúk nem?
26/35 anonim válasza:
#25 azt írtam, hogy válogathatnak. Miért ne válogathatna? Egy nők 5%-nak bejövő férfi is válogasson csak nyugodtan.
27/35 anonim válasza:
Amúgy ez érdekes. Most ismertétek be, hogy nektek is van "válogatási vágyatok". Ezek szerint nem az a baj amit a nők csinálnak, hanem, hogy van olyan, aki ezt nem teheti meg. Nem hinném, hogy vágyakozni valami "rossz" után mérföldkövekkel becsületesebb lenne, mint azok, akik valóban elkövetnek egy "rosszat".
28/35 anonim válasza:
Válogatás és válogatás között is van különbség. Remélem nem kell elmagyaráznom.
29/35 anonim válasza:
Ez igaz, #28, de egy sokak által vélt csúnya lány által kikosarazott, "kiválogatott" fiút és egy sokak által vélt csúnya fiú által elutasított lányt ezzel a megállapítással nem tudnál megvígasztalni.
30/35 anonim válasza:
Majd írd le az igényeidet, mert nem mindegy, hogy mik azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!