Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lányok, nők! Hogy állnátok hozzá egy impotens férfival való párkapcsolathoz?
Egy aszexuális és egy impotens szerintetek jó páros lehet?
Vagy szerintetek gond lehet abból, hogy különböző módon viszonyultok a szexhez, és más okból nem akarjátok/tudjátok művelni?
Mit gondoltok az ilyen kapcsolatokról úgy általában?
Esetleg van itt olyan, aki ilyen kapcsolatban él?
Pusztán logikai oldalról megközelítve szerintem működhet.
Van két ember, akik számára eltérő okokból de a szexualitás nem jelent semmilyen vonzerőt, akkor végül is miért ne helyezhetnék a hangsúlyokat egy kapcsolat más aspektusaira, és alakíthatnának ki egy boldog párkapcsolatot, ami szexmentes, de megtöltik más dolgokkal (amiknek persze más pároknál is jelen kellene lenni attól, hogy szexelnek is)
utolsó: szerintem az aszexuálisok és az impotensek sem egyfélék.
biztos vagy benne, hogy az impotens vágyik rá? Nekem egy haverom volt impotens, valamilyen hormonális probléma állt a hátterében, és belőle eléggé elveszett a szexuáis vágy is, nem is hiányzott neki, kb olyan szinten maradt meg, ahogy bárki vágyik, hogy néha megöleljék, hozzábújjanak, de ennyi.
A régi vicc jut eszembe, miszerint impotens férfi és frigid nő az ideális házaspár.
De a tréfát félretéve, nekem volt kapcsolatom impotens férfivel. Nem azért mert frigid, vagy aszexuális vagyok, hanem mert szerettem őt, mint embert. Nem miattam lett vége másfél év után, hanem azért, mert ő nem tudta átlépni a saját árnyékát. Mindvégig frusztrálta, hogy ő impotens, és ezért rendszeresen rajtam verte el port.
Summázva azt gondolom, hogy két kiegyensúlyozott ember között lehet harmonikus kapcsolat, olyan, ami emel, és nem lehúz.
Az impotens férfi vágyik a szexre,az aszexuális nem!
Az impotens férfi próbálkozna ettől függetlenül hogy nem tud
mert nem tudja felfogni és elfogadni magát hogy impotens.
Vége lenne egy ilyen kapcsolatnak hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!