Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aszexuális lányok, nők! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális lányok, nők! Hogy állnátok hozzá egy impotens férfival való párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Egy aszexuális és egy impotens szerintetek jó páros lehet?

Vagy szerintetek gond lehet abból, hogy különböző módon viszonyultok a szexhez, és más okból nem akarjátok/tudjátok művelni?

Mit gondoltok az ilyen kapcsolatokról úgy általában?

Esetleg van itt olyan, aki ilyen kapcsolatban él?

2015. júl. 5. 08:32
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted melyikük mit adna a másiknak egy "pár???" kapcsolatban?
2015. júl. 5. 08:53
 2/9 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló! Mivel egy párkapcsolat csak az érzelmileg visszamaradottak szerint szól kizárólag a szexről, az a szomorú valóság, hogy két ember nagyon sokat tud adni egymásnak ezen kívül is. Sajnálhatod, hogy ebből kimaradsz!
2015. júl. 5. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Pusztán logikai oldalról megközelítve szerintem működhet.

Van két ember, akik számára eltérő okokból de a szexualitás nem jelent semmilyen vonzerőt, akkor végül is miért ne helyezhetnék a hangsúlyokat egy kapcsolat más aspektusaira, és alakíthatnának ki egy boldog párkapcsolatot, ami szexmentes, de megtöltik más dolgokkal (amiknek persze más pároknál is jelen kellene lenni attól, hogy szexelnek is)

2015. júl. 5. 09:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az impotens szeretne szexelni és baromira frusztrálja, hogy nem megy, az aszexuálisból hiányzik a vágy, a libidó. Mindkettőnek meg van a lelki háttere, ha nincs más egyéb szervi oka, mindenképpen szakemberrel kellene foglalkozni a problémával, még a végén lehet, hogy megoldódna, feltéve, ha szeretnék, hogy megoldódjon, de az is lehet, nekik ez az állapot valamiért előnyös. Szerintem nem összeillő páros egyébként. Az impotens óhatatlanul bepróbálkozna (talán nagyobb önbizalommal a aszexuálisnál), az aszexuális pedig mindig lepattintaná, ördögi kör, ami sehova nem vezet.
2015. júl. 5. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:

utolsó: szerintem az aszexuálisok és az impotensek sem egyfélék.

biztos vagy benne, hogy az impotens vágyik rá? Nekem egy haverom volt impotens, valamilyen hormonális probléma állt a hátterében, és belőle eléggé elveszett a szexuáis vágy is, nem is hiányzott neki, kb olyan szinten maradt meg, ahogy bárki vágyik, hogy néha megöleljék, hozzábújjanak, de ennyi.

2015. júl. 5. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:

A régi vicc jut eszembe, miszerint impotens férfi és frigid nő az ideális házaspár.

De a tréfát félretéve, nekem volt kapcsolatom impotens férfivel. Nem azért mert frigid, vagy aszexuális vagyok, hanem mert szerettem őt, mint embert. Nem miattam lett vége másfél év után, hanem azért, mert ő nem tudta átlépni a saját árnyékát. Mindvégig frusztrálta, hogy ő impotens, és ezért rendszeresen rajtam verte el port.

Summázva azt gondolom, hogy két kiegyensúlyozott ember között lehet harmonikus kapcsolat, olyan, ami emel, és nem lehúz.

2015. júl. 5. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
#1 vok. Kedves kérdezö! Fölényes vagy és kioktato. Nem szimpatikus!!! Esetleg a feltett kérdésre: " Szerinted melyikük mit adna a másiknak egy "pár???" kapcsolatban?" is válaszolnál?
2015. júl. 5. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
11%
Életrevaló párosítás. Legalább annyira, mint egy kergemarhakóros pasi egy madárinfluenzás nővel.
2015. júl. 6. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Az impotens férfi vágyik a szexre,az aszexuális nem!

Az impotens férfi próbálkozna ettől függetlenül hogy nem tud

mert nem tudja felfogni és elfogadni magát hogy impotens.

Vége lenne egy ilyen kapcsolatnak hamar!

2015. júl. 7. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!