Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval aszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudok vonzódni a nőkhöz. (Se a férfiakhoz ) Úgy zusammen senki se érdekel, csak a munkára koncentrálok ,de egy összebújásra vevő lennék mindig, a szex viszont nem vonz. Már volt barátnőm, nem is egy ,de inkább szenvedés volt, megláncolva éreztem magam :/ velük. Én szeretek egyedül lenni és magamba fordulni :D Na szóval most akkor remete és aszexuális is vagyok egyszerre egy kis antiszociális beütéssel :)?
Diohejban ennyi :)
2015. máj. 30. 23:24
1/9 anonim válasza:
Pont ezt erzem Kerdezo. Szerintem a vilag irracionalis elvarasai kiolik a vagyat. Esetleg...
2/9 A kérdező kommentje:
Én speciel sosem a társas kapcsolatban érzem a boldogságot, hanem a hobbimban, abban amit alkotok, és azt egyik nő sem veheti el tőlem :D!
2015. máj. 30. 23:28
3/9 anonim válasza:
Igen, az vagy. Mivel sokan imádnak mások magánéletébe beleugatni, készülj fel, nehéz életed lesz a későbbiekben, főleg a látványosan macsót játszó, "ki-ha-nem-én" típusú barmok körül. Teljes értékű férfinak akkor sem leszel tekintve, ha amúgy határozott is vagy, mert veled nem lehet kocsmai sör fölött a pultoscsaj gerincrevágását taglalni, te már nem leszel elég tökös.
4/9 anonim válasza:
Hát valami ilyesmi lehetsz. Ha ez nem okoz neked szenvedést, akkor nem betegség vagy lelki probléma vagy ilyesmi. Mert sok ember azt képzeli aszexualitásnak, hogy nem tud magának párt találni aztán kínjában inkább lemond a dolgokról, pedig nem erről van szó. Tény, hogy nehéz, de lássuk be, férfiként mág mindig könnyebb dolgod van, mint egy ugyanígy gondolkodó nőnek. Én folyton azt hallgatom, hogy "jaj remélem meggondolod magad, észhez térsz" meg " hát nem is értem miért vagy egyedül mikor nem is nézel ki rosszul"... Wtf, mintha csak a jól kinézőknek lehetne joga kapcsolathoz... Mikor meghallják, hogy nem akarok gyereket, hát az felér egy szentségtöréssel. A férfiaknak ezt jobban elnézik.
6/9 Bence_ válasza:
Egy beszélgetésre Menj el egy szexuálpszichológushoz. Ő majd elmondja.
De ha neked így jó akkor egy boldog ember vagy :)
7/9 A kérdező kommentje:
Én kivagyok békülve magammal :D és boldog is vagyok, van kutyám, hobbim ami az életem, munkám amit szeretek :) kell ennél több :)? Nem
2015. máj. 31. 21:26
8/9 anonim válasza:
Ha így boldog vagy, nincs semmi baj. :)
9/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező :)
nem vagy egyedül hidd el.
Lassan közel a 30-hoz is egyedül vagyok és én nem vágyok testi kapcsolatra senkivel max 1 ölelésre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!