Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogyan viselkedtek egy férfival, ha tetszik nektek?

Én is próbálok szemezni vele, aztán mosolygok rá, de nem viszem túlzásba. Bulikban oda is szoktam menni srácokhoz. Elsősorban táncolni és hasonlók, nem kell rosszra gondolni.
Singularity te nagyon beteg vagy a többi válaszod sem kispályás. Ha nem lennél ekkora őstulok még kíváncsi is lennék rád ;)

Szemezek, pirulok, masnap pedig eszre sem veszem, ra se nezek, aztan megint szemezek es ez igy megy tovabb:-))
Nem azert csinalom h szorakozzak vele hanem azert mert mondjuk egy nap tul sokat bamultunk egymasra es nem akarom h tudja h ennyire bejon nekem, plusz minden nap maskent erzek, egy nap igy erzem h igeeeeen ezt a akarom, de a masik nap elbizonytalanodok es elkerulom:-)))

Ahogy az első, elég karakán jellem vagyok, szóval nagy a szám.
Ha nem veszi a célzást, akkor nem foglalkozom vele, nekem férfi kell, nem értetlen kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!