Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szégyellnem kéne magam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kéne magam, hogy élem az életem?

Figyelt kérdés

29 vagyok. Egy éve lett saját lakásom (ez a későbbiekben fontos lesz). Nincs elhanyagolt testem, mert rendszeresen sportolok.

És most belevágnék a sztoriba: nem nagyon jöttem be a lányoknak soha. Voltak kapcsolatkezdemények, de mindig találtak nálam jobbat. (mivel hiába a kialakulóban lévő kapcsolat, folyamatosan ismerkedtek mellettem)

Most, hogy már közelebb vagyok a 30hoz, van saját lakásom és még csak nem is nézek ki tunyán akadnak nők akiknek bejövök. Ezek elsősorban elhízott, huszonéves korukból kifutott nők. (még fiatal huszonévesként sem kellettem a fiatal lehízott nőknek sem...)

Én meg kihasználom a lehetőséget. Belemegyek ilyen laza kapcsolatokba, de utána meg mindig besértődnek, ha nem akarok komolyat. (ezeknek a nőknek nincs saját lakásuk, van amelyik a szüleinél él, vagy a barátnőivel bérel albérletet -még csak nem is egyedül-)

Most tényleg én szégyelljem magam? Kicsit átlátszó, hogy miért jönnek össze velem (saját lakás). Régebben bezzeg amíg még nem volt saját lakásom nem kellettem senkinek.

A legutóbbi nőnek megmondtam, hogy családot szeretnék majd alapítani, ezért huszonéves lányt keresek komoly kapcsolatra.

Elegem van már az érdekemberekből, és abból hogy azt hiszik madarat tudnak csinálni belőlem.

2015. júl. 19. 10:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

És az nembaj, hogy kapcsolatot alakítasz ki az elhízott nőkkel, akik neked nem jönnek be, utána meg fáj a szívük érted, miattad?

Mert azt hitték van esélyük nálad?

Velük nem lehet családot alapítani?

Nagyok az igényeid..

Mindenesetre örülünk annak, hogy van saját lakásod....

2015. júl. 19. 10:33
 12/17 A kérdező kommentje:

11: felreertettel. HA lakas nelkul is bejottem volna az ilyen noknek, akkor nem igy viselkednek veluk...

De igy... qrva sok csalodas ert. Miota egyedul elek megnottek az eselyeim. Fura mi?

Vagy gaz hogy 21 evesen meg nem tudtam egyedul elni?

2015. júl. 19. 10:56
 13/17 Noren1989 ***** válasza:

Nyugivan, mindenki melletted áll. Na B-kérdés: a cunciknak meg szoktad mondani, hogy te nem akarsz komolyat, és nem fogják fel, vagy belehazudsz a képükbe?

25/F

2015. júl. 19. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig.

Nem kell dicsekedni, hogy saját lakás. Mondhatod te is, hogy albérlet. Így automatikusan lekopik rólad, akinek a lakásod kell(ene).

2015. júl. 19. 16:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Üdv a való világban. A legtöbb nő ilyen. Ha nincs lakás, vagy minimum egy elfogadható kategóriájú autó, akkor nem vesznek férfi számba !
2015. júl. 19. 16:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de én nem teljesen értem a problémád... Nem akarsz senkivel komoly kapcsolatot kialakítani, nehogy hozzád akarjon költözni? Én a szüleimmel, de ha lenne egy komoly kapcsolatom, akkor se költöznék oda a 2. nap... Ha már tényleg régebb óta együtt van két ember és úgy érzik, akkor meg tök természetes, hogy összeköltöznek.

Honnan gondolod, hogy minden lány akivel elkezdesz ismerkedni a lakásodra hajt? Hiszen te is írtad, hogy van hol lakniuk.

2015. júl. 19. 20:39
 17/17 A kérdező kommentje:

16: nem tudom hova tenni, hogy amíg a szüleimnél éltem, addig SOHA senkinek sem kellettem komoly kapcsolatra. Mióta nem otthon élek érdekes módon megváltozott ez.

Nagyon kiábrándító.

2015. júl. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!