Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nekem kell szégyellnem magam?
Ismerős az érzésed! Olyan kapcsolatban élek, ahol a párom nem a szellemi társam is! Szeretem vonzódom hozzá, de nem ért meg alap dolgokat! Ez már vagy 10 éve tart. Mára már kicsit fárasztó, akár a kapcsolat végét is jelentheti.
(f)
Én is intelligencia és műveltség alapján keresek elsősorban barátot, de valahogy még sosem kaptam meg, hogy felszínes lennék emiatt. Talán nem mindegy, hogy adod ezt elő.
L
Akkor röviden:
- Párt szeretnél találni
- Hatalmasok az elvárások
- Ezt így olvasva valóban nagy az egód...
Mi történhet a jövőben?
- nem foglalkozol másokkal
- nehezebben fogsz magadnak párt találni az elvárásaid alapján
problem?
Álljunk már meg.
Emiatt szégyellned kell magad?
Nem kell szégyellned magad. Bizonyos szellemi színvonal fölött nyugodtan tehetsz ilyen kijelentést, senki nem fog elítélni miatta. Ha alatta teszed, akkor elítélnek és ez így is fog maradni.
Nem nagyok az elvárásaid, csak kimondva hangzik úgy, ha valaki úgy akarja meghallani :)
"miért érnek véget a kapcsolataim pár héten belül"
az előző kapcsolataidban csak te vagy az egyetlen közös tényező
"Sokkal műveltebb és intelligensebb vagyok az átlagnál" - Kérdező, én kb ennél a fél mondatnál hagynálak faképnél... Tudod, az, hogy egy ember művelt meg intelligens, az másoknak tűnjön fel, ne önmagát fényezze valaki...
"Nálam van egy szellemi nívó, ami alatt nem foglalkozok az emberekkel," - ráadásul elitistának teccel lenni? Ha az első mondatra mégsem, akkor itt már 100% a sarkon fordulás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!