Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy ha 24 évesen még nem volt szexuális életem? Ha valakivel majd járok hogy mondjam el neki?
Egyáltalán nem ciki, csak te érzed annak. Én 23 évesen veszítettem el, és egyáltalán nem éreztem hátránynak, hogy eddig szűz voltam. A pasim mindenre odafigyelt, vigyázott rám.
Ha egy pasi szívből szeret téged, akkor nem fogja érdekelni, hogy most szűz vagy és ő lesz neked az első. Állítólag még örülnek is egyes srácok, hogy nekik te vagy az első. De ezt egyéne válogatja!
Majd ha a viszonyotok elég bensőséges lesz, akkor már nyugodtan el tudod neki mondani és ha megértő lesz, akkor minden oké, ha nem, akkor dobd a srácot, mert akkor annyit is ért!
Nem feltétlen jó egy szűz pasival elveszíteni, ha a lányzó is az még. Mert ha valami nem úgy sül el, akkor elég rossz élményként is megmaradhat. Én az első barátommal pl nem is tudtam meglépni ezt, mert egyszerűen neki sem volt semmi tapasztalata, nekem sem. Nem mert fájdalmat okozni és így mindig felsült az egész dolog.
Cikinek nem ciki a dolog szerintem. Az biztos, hogy nem szabad rágörcsölni az egészre, és ehhez jó, ha van egy tapasztalt partnered, aki feloldja a gátlásaid, félelmeid. (ha fiú lennél, akkoris ezt mondanám).
Ne ezzel nyiss a kapcsolatban, de mindenképpen mond el neki, ha oda kerültök.
Egy tapasztaltabb lánnyal lehet az első együttlétnél szeretkezni, egy szűz lánynál nem árt némi felkészülés, amíg el tudja engedni magát, első pár alkalommal csak petting, hogy kicsit kitáguljon. Neked és neki sem lenne jó, ha nem figyelne, és azt gondolná minden mehet rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!