Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elkötelezni magam?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy régen se voltak nagyon komoly kapcsolataim, inkább csak szexre kellettek a lányok/nők, ezt akkoriban még pár szerelmi csalódásnak tudtam be, illetve hogy fiatal vagyok és most tombolom ki magam. Már egyetemet taposom, és már jó ideje szeretnék egy komolyabb kapcsolatot, eleve ez volt a terv is. Új város, új élet, új közösség stb. Viszont mindig ugyanabba problémába esek.
Megismerkedem valakivel, elvarázsol, tisztára megőrülök érte, akarom és ő is engem aztán 2-3 hét alatt nekem sok az egész, úgy érzem megfulladok, és valami baromsággal véget vetek egésznek, általában kiprovokálom azt hogy ő ne akarja. Miért lehet a gond?
2015. júl. 16. 15:11
1/6 anonim válasza:
A kötődési problémákat nagyon jól lehet pszichoterápiával kezelni. Nekem is volt, de már elmúlt. :)
2/6 Noren1989 válasza:
Javasoljuk a BDSM-et.
25/F
Ott rendesen le fogsz köteleződni ;)
3/6 anonim válasza:
Látens homokos vagy. De ez csak egy tipp.
4/6 A kérdező kommentje:
Valószínűtlen.
2015. júl. 16. 16:06
5/6 anonim válasza:
Akkor csak félsz a kötöttségektől. Van ilyen. Én a medvéktől félek. Valamitől mindenki fél.
6/6 anonim válasza:
Vagy csak nem volt még igazi partnered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!