Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném magam elkötelezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném magam elkötelezni mellette. Hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást és egy kicsit türelmetlen vagyok... Neeeeem... Igazából csak régóta együtt vagyunk és úgy érzem, h. jó lenne valahogy továbblépni, meg vele szeretném leélni az életem és neki ez az utolsó éve az egyetemen, nekem meg a második.

Tudom, h. egy nő mindig jobban szeretné, ha eljegyeznék, minthogy ez egy férfiban fogalmazódjon meg. Nem is akarom konkrétan szóba hozni, de mégis, utalhatok rá, h. szeretném, ha komolyabbra fordulna a dolog és esetleg összebútoroznánk?

2011. jún. 3. 14:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szerintem ez teljesen felesleges.. mitől lesz jobb, ha összeköltöztök? ebben a korban még járni kell egymással, nem bútorozni..
2011. jún. 3. 14:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Én 22 vagyok, ő meg 26. És 4 éve vagyunk együtt. Ha ő végez a sulival, akkor dolgozni kezd. Szeretném, ha hozzám jönne haza...
2011. jún. 3. 14:53
 3/17 A kérdező kommentje:
Szóval szerintem nem lenne korai a téma, csak nem tudom, h. közelítsem meg... Talán furcsa, h. létezik olyan lány, aki nem 30 évesen szeretne férjhez menni és gyereket szülni!?
2011. jún. 3. 14:54
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg utalni rá.
2011. jún. 3. 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vesd fel. Mond meg, hogy szeretnél éjjel, nappal vele lenni, és ehhez össze kéne költöznötök. Legrosszabb esetben nemet mond. De a kapcsolatotokban ebből törés nem lesz.
2011. jún. 3. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem furcsa, hogy ennyi évesen szeretnél férjhez menni és gyereket szülni. De annak jobban örûlnék, ha a pàrom jelezné felém, hogy költözzünk össze. Lehet, ha végez a tanùlàssal, akkor meg is teszi, vàrjàl egy kicsit. De a te döntésed ez csak egy vélemény.
2011. jún. 3. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy gyűrűt,és egy nagy levegőt,és kérd meg a kezét.
2011. jún. 3. 15:00
 8/17 anonim ***** válasza:
:):):)
2011. jún. 3. 15:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Jól van na,előbb írtam a hsz-t,mint olvastam volna a kommentet:)

Szerinte főzz egy finom vacsit,bontsatok ki egy üveg bort,és egyszerűen kérdezz rá,hogy mit szólna,ha...

2011. jún. 3. 15:19
 10/17 A kérdező kommentje:

"Szerintem vegyél egy gyűrűt,és egy nagy levegőt,és kérd meg a kezét."

Illúzióromboló! Miért írtad be, h. előbb írtad a hsz-t, minthogy olvastad volna a hokommentet? :D Most nem hagytam volna félbe a röhögést. :D

2011. jún. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!