Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szeretni egy ilyen nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szeretni egy ilyen nőt, és elkötelezni magát mellette?

Figyelt kérdés

Szia!

Mindig az volt az álmom, hogy legyen egy családom, amiben támogathatok mindenkit, és mindenkinek megadok mindent, ami tőlem tellik. 17 éves vagyok, és nem rég tudtam meg, hogy veleszületett rendellenesség miatt nem lehet gyerekem. A hüvelyem felső harmada hiányzik, amit műtéttel tökéletesen helyre lehet hozni, a szexuális életemmel ezután nem lesz probléma, de azóta undorodom attól, hogyha ránézek valakire, torznak érzem magam.

Tudom, hogy egyszer feltétel nélkül fogok szeretni egy gyereket, aki nem az én vérem, de nem tudom, hogy egy férfi ezt el tudja-e fogadni... mármint hogy terméketlen vagyok, és ő sem a sajáét vérét fogja felnevelni. Hogy egyáltalán nőként tudna -e rám nézni. Modellkedek, sok fiú van körülöttem, de félek, hogyha rájönnek a titkomra, szánalommal vagy undorral néznének rám. Emiatt zavarba hoz az erotika, minden, ami a szexszel kapcsolatos. Szűz vagyok, és nem tudom, hogy tudnék -e úgy nézni egy fiúra, mint régebben.

Légyszíves írjatok minél többen! Ti ezt el tudnátok fogadni? Mit éreznétek?

2011. ápr. 6. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet szeretni. Vannak olyan férfiak is, akik nem szeretnének gyereket. De biztos vagyok benne, ha őszinte vagy és elmondod neki mármint ha járni fogsz valakivel, és ha intelligens és megértő akkor megfogja érteni. Csak találj ilyen valakit. :)
2011. ápr. 6. 18:12
 2/9 anonim válasza:
100%

Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt! Biztos engem is letaglózna ez a dolog. Amiatt meg ne aggódj hogy valaki e miatt nem fogadna el, ha majd megtalálod az igazit ő úgy fog elfogadni amilyen vagy. Az én családomban is történ egy ilyen dolog közel 10 éve, az óta boldog családban élnek hogy a nevelőotthonból elhozták a kisfiút aki már 8 éves.

Kívánom neked hogy legyél nagyon boldog!!!!

13/L

2011. ápr. 6. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen lehet téged ettől szeretni,és fognak is.

Attól hogy meddő vagy még ugyan olyan nő vagy mint a többi.

Sok férfi magáénak tudja azt a gyereket is tekinteni akit ő nevel ám "nem az ő vére".

Egyébként létezik béranyaság is ha nincs más megoldás,de ezen még rá érsz gondolkozni.

Akit szeretni fogsz annak el fogod mondani és ha ő is szeret akkor megfogja érteni.

Ne aggódj!

2011. ápr. 6. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen el tudnám képzelni. De neked meg kéne változtatnod a gondolkodásodat. Sokkal több önbizalom, önbecsülés kell. Ne legyen kisebbrendűségi érzésed.

Nagyon boldog családokat ismerek örökbefogadott gyerekkel.

Biztosan sikerül neked is. Bízzál benne!

2011. ápr. 6. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
A petefészek is hiányzik. Azt nem tudnám elviselni, hogyha valaki emiatt dobna el magától... :(
2011. ápr. 6. 18:25
 6/9 A kérdező kommentje:
szóval béranya kilőve
2011. ápr. 6. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:

"petefészek is hiányzik. Azt nem tudnám elviselni, hogyha valaki emiatt dobna el magától... :("

Pedig aki emiatt képes lenne elhagyni, azt sosem érdemes sajnálni.

2011. ápr. 6. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon fiatal vagy a legtöbb fiú ilyenkor mindent akar hallani, csak a gyerek és a család szót nem.:) Ha viszont idősebb leszel, ott már lehet probléma, azt neked is meg kell értened, hogy egy férfinek is lehet fontos, hogy saját gyermeke legyen. Így arra azért vigyázz, hogy ezt megfelelő időben közöld a jelölteddel, most még ebben a korban szerintem felesleges, ne is említsd, maximum akkor, ha a családalapítás téma előjön.

Sok sikert Neked!

2011. ápr. 6. 19:14
 9/9 habibi ***** válasza:
szia, 100% , hogy valaki nagyon beléd szeret (nagyon szimpatikusnak tűnsz) és nem fog ilyeneken kiakadni, szóval lazíts, nyugi, lesz párod , aki majd nagyon fog szeretni. a szerelem azt is jelenti, hogy elfogadom a párom, úgy ahogy van.
2011. ápr. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!