Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném magam elkötelezni mellette. Hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretjük egymást és egy kicsit türelmetlen vagyok... Neeeeem... Igazából csak régóta együtt vagyunk és úgy érzem, h. jó lenne valahogy továbblépni, meg vele szeretném leélni az életem és neki ez az utolsó éve az egyetemen, nekem meg a második.
Tudom, h. egy nő mindig jobban szeretné, ha eljegyeznék, minthogy ez egy férfiban fogalmazódjon meg. Nem is akarom konkrétan szóba hozni, de mégis, utalhatok rá, h. szeretném, ha komolyabbra fordulna a dolog és esetleg összebútoroznánk?
2011. jún. 3. 14:49
11/17 A kérdező kommentje:
A vacsi jó ötlet. :) De mindegyik másik is, köszönöm. igen, amúgy én is jobb szeretném, ha ő lenne a kezdeményező... Aztán ki tudja, lehet tényleg várnom kell egy kicsit. Elvégre mostanság különösen sokat kedveskedik. Ez pedig két dolgot jelenthet: vagy vmi jót v. egy másik nőt, de nála mindig vmi jót eddig... :))
2011. jún. 3. 15:35
12/17 anonim válasza:
Hàt ez jó, hogy egy màsik nõt, ezt verd ki a fejedbõl.
13/17 anonim válasza:
Bocsi,ha elrontottam a jókedved:)
Amúgy eszembe jutott még valami.Egyszer,mikor csak úgy beszélgettek,véletlenül említsd meg,hogy az egyetemen az xy éppen most készül összeköltözni a párjával,és figyeld az arcát.
14/17 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is komolyabbra fordítaná már, de az nem olyan egyszerű. Mind a ketten tanultok még... így elég nehéz egy közös lakást fenntartani! Szerintem egyelőre csak szeressétek egymást! :)
15/17 anonim válasza:
ha ennyi ideje egyutt vagytok, akkor tudnod kellene, h erre kb. hogyan reagalna..
16/17 A kérdező kommentje:
Inkább csak félek. Még akkor is, ha sejtem mi lenne a reakcója...
2011. jún. 3. 17:54
17/17 A kérdező kommentje:
*reakciója
2011. jún. 3. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!