Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy nem tudnám elkötelezni magam?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, fél éve párkapcsolatban. Nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást. Amikor azonban akár csak egy hetet is együtt töltünk (éjjel nappal), pár nap után már unom. Nem csak őt, az egész helyzetet, és ilyenkor baromira kiállhatatlan tudok lenni, ami engem is idegesít, de egyszerűen nem tudok mit tenni ellene. (előző kapcsolataimban is jelen volt az érzés) Sokszor elgondolkodok azon, hogy ha már ez a pár nap is ilyen nehezen megy, akkor hogy lesz ez majd akkor, amikor összeköltözök valakivel? Kíváncsi lennék olyanok tapasztalatára, akik már együtt élnek a párjukkal, ők hogy éreztek azelőtt és most? Illetve olyanok érzéseire, akik még előtte állnak! A hülyeségektől légyszi kíméljetek meg!2009. okt. 31. 02:08
1/5 anonim válasza:
Nálam is konkrétan ez a helyzet, valahogy feszélyeztet az egy párkapcsolatban, h mindig együtt lenni, és hogy alkalmazkodni kell a a másikhoz, nem tudom miért van ez, valahogy hiányzik nekem az a szabadság belőle.Nem tudom miért van ez, vagy hogy elmúlik-e, lehet, h még nem találtuk meg az abszolút "igazit" , vagy egyszerűen személyes vonás ez, amivel meg kell tanulni együtt élni.De én is félek kicsit attól, h milyen lesz majd ha pl. házas leszek, és együtt élünk egy házban, valahogy az az érzésem h elveszíteném a magánszférámat.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is attól félek, hogy nem tudok majd elvonulni és magamra csukni az ajtót, holott sokszor kifejezetten magányra vágyom egy-két napra... Fura ez, mert általában a fiúk éreznek így, én meg itt vagyok lányként és rágódom... De lehet egyszer "kinövöm", vagy lesz valaki aki tud annyira alkalmazkodni hozzám, hogy rám zárja az ajtót, amikor ilyen vagyok :)
2009. okt. 31. 02:58
3/5 anonim válasza:
Mondjuk én most azt hittem, h te is fiú vagy :D Én is már gondolkodtam ezen, lehet h azért van, mert nagy a korkülönbség köztem és a testvéreim között, így gyakorlatilag úgy nőttem föl mint egy "egyke", mivel ők már külön éltek amikor megszülettem, így aztán nem szoktam hozzá annyira az alkalmazkodáshoz, együttéléshez. Sajnos az eddigi barátnőim mind eléggé "tapadósak" voltak, az ilyen kb. óránkénti telefonálgatástól kb. hogy "Csak hallani akartam a hangodat, és h minden rendben van-e" pedig kiráz a hideg,olyan mintha úgymond kontroll alatt lennék folyamatosan :D De mindenképp szeretnék majd családot meg minden, gondolom egyszerűen olyan párt kell keresni, aki hasonlóképpen látja a dolgokat és akkor ez megoldható.
4/5 anonim válasza:
sajnos vagy nem sajnos én szinte teljesen egyedül nőttem fel. anyum sokat melózott, apám korán lelépett, nagyszüleim is sokat dolgoztak, de imádtam eljátszanii egyedül.
a mostani párommal 1 hónap után összeköltöztünk, mert utáltam egyedül lakni. semmi gáz nem volt, két szobás a lakásunk, de ettől függetlenül egy szobában vagyunk szinte egész nap. engem nem zavar, hogy ittvan. :) és ő is szeret velem lenni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Én nem egyedül nőttem fel, van testvérem, és az iskolai szünetek 98%-át 4 unokatestvéremmel töltöttem "összezárva"... annak ellenére hogy nagyon szerettem ezt az életformát, most már nagyon nehezen szánom rá magam pl arra, hogy másnál aludjak. Barátomhoz bármikor, szívesen... De egy-két nap után jobb hazajönni, és kicsit egyedül lenni. Ő megérti, ezzel nincs is semmi baj, de ha együtt élnék vele, nyilván teljesen más lenne minden. No mindegy szerencsére ez a veszély annyira még nem fenyeget, de azért nem olyan jó belegondolni, pedig egyszer én is nagyon szeretnék majd családot, csak félek hogy kudarcot vallok, mint feleség, mint anya...
2009. okt. 31. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!