Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem magam elkötelezni magam? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Kb 10 pasi tetszik egyszerre, de nem járnék senkivel mert annyira nem érdekelnek. Meg ha összejönnék vkivel is félek h nagyon megszeretném és fájdalmat okozna nekem vagy én okoznék neki.2011. ápr. 21. 23:25
1/4 anonim válasza:
Ismerős helyzet, én is hasonlóan gondolom, de nem jó ez így. Nem félhetsz előre attól, ami lehet, hogy be sem következik. Ennyi erővel az utcára sem lépjünk ki, mert egy cserép fejbetalálhat minket. :) Ne zárd el magad a boldogságodtól! Nyiss az emberek felé, flörtölj velük, és ha vmelyik iránt majd mégis többet érzel, el fog múlni ez a félsz belőled, ez biztos!:)
2/4 anonim válasza:
Pedig ez is az élet velejárója, mármint a csalódás, egyszer vagy többször át kell rajta esned neked is, de nem baj ez, mert ami nem öl meg az megerősít.
3/4 anonim válasza:
Ugyan már.. merj szeretni! Mitől félsz mégis? Lehet ennél rosszabb?
4/4 anonim válasza:
Minden ember akit szerettünk/szeretünk/szeretni fogunk fájdalmat okoz egyszer. Ezt el kell fogadnod és ettől nem kell félned, mert természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!