Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszios vagyok még nyaraláson sem érzem jòl magam, ötletek hogyan tudnék változtatni ezen?
Srácok..
Mi az, hogy ocsmány vagy?? Minden ember szép a maga módján...
Az a baj veletek, hogy magatokat sajnáljátok, ahelyett, hogy igenis kiállnátok magatokért,mint férfi és elkezdenétek csajozni
És mi van ha 100. elutasít? Lehet a 101. lesz az igazi, de csak azért nem jutottál el hozzá, mert feladtad.
Kedves kérdező..mindenkinek elérkezik az életében egy olyan fejezet, ahol feleslegesnek érzi magát, magányos, úgy érzi nem kell senkinek, nem hiányozna ott ahol van(én is éreztem már így, és szerintem bárkit megkérdezhetsz rajtam kívül is..), de ez nem igaz!! Csodálatos ember vagy,egy kihasználható élettel, tehát nem depikézni tovább, hanem éld boldogan azt a kevés kis életet, amit kaptál, mert más megtette volna ezt helyetted,de már nem tudja...! Ha szeretnéd beszélhetünk erről, önthetek lelket beléd a színtiszta igazsággal :) 23 éves vagy, amúgy is előtted van még az élet..jóformán..még csak nem is éltél, tehát tessék elkezdeni! :)
Az ocsmányt az előttem válaszolónak írtam, mert előttem azt írta, hogy annak tartja magát.
Ha a családod bájos akkor nem értem?
Jaa bajos.. de idióta vagyok :D Ne haragudj!
Hát..ez már csak mellélövés inkább. Tipikusan az a srác vagy aki kifogja mindig az ingatag nőket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!