Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azokat a férfiakat vonzom akik engem taszítanak?
Szerintem normális dolog az, h vannak az embereknek igényei. Én is ebben a helyzetben vagyok, mint a kérdező. Akinek szemmel láthatóan tetszem, az nekem nem, aki pedig nekem tetszik, annak már vagy van pasija, vagyén nem tetszem neki. Aztán ha mégis találok valakit, akivel van közös vonzalom, azt pedig sikerül elrontanom/elrontania.
Az a pár hónap még semmi, én 2 éve keresek normális, az igényeimnek megfelelő nőt.
Mondjuk most talán találtam egyet, de még nem tudom, miként közzeledjek hozzá...
Ezen sztem ne aggódj, találsz te is valakit, és remélhetőleg én is. ;)
Szerintem kimondtad a kulcsmondatot: nem léptél túl az előző kapcsolaton.
Ezt meg kell oldanod egyedül, különben az történik, hogy összejössz valakivel, aki nagyjából okés, az elfeledteti az exet, kivirágzol/kinyílsz és ekkor nyilván meg fog találni a nagy Ő, a srác pedig aki mellett kikupálódtál jó nagyot koppan. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy ezt te szándékosan akarod előidézni. De jelen helyzetben ez egy nagyon valószínű forgatókönyv.
Szánd rá az időt a lezárásra, ami lehet sok hónap lesz, de megéri! :)
22 éves vagy, még nem kell félned, h nincs olyan a láthatáron, akivel el tudnád képzelni azt, h egyszer majd elkötelezd magad. 26 vagyok, már jónéhány barátom házas. Mégsem tartom gondnak, h én nem vagyok az. Még van pár évem, h ez megtörténjen. :)
Az a lány tényleg csak a láthatáron van. Azon ügyködöm, hogy megismerjem... :D
Egyébként, nem is igazán értem, néhány korábban kommentelőt. Tegyük fel azt, h te egy csúnya, buta, kövér csaj vagy. Miért lenne baj az, ha te egy "álompasit" keresnél, aki okos, gazdag, helyes... persze az más kérdés h találnál-e. Mindenki a számára tökéletes pár keresi, és a lehetőségek közül a legjobbat választja. Ezzel semmi gond nincs szerintem.
Szerintem nem a te hibád az, hogy kik azok akik rádnyomulnak. (kövér apuka, stb.) Ebből ne vonj le téves következtetéseket. Lehet, hogy mindezek közben volt olyan, aki szivesen megismert volna, csak nem volt rá lehetősége, és még neked is tetszett volna. Ezt nem tudhatjuk.
Egyébként elmondom, hogy én is bő 30-as vagyok, de nem vagyok kövér, sőt jópár évvel fiatalabbnak néz mindenki, de ettől még nem lenne pofám egy 25 év alattival kikezdeni, mert szerintem nagyon sok a különbözőség, és ez nem lenne fair.
Miért ne lehetnének igényeid? Ezek nem irreálisak. A különcség sem az feltétlenül. Inkább arról árulkodik, hogy van egyéniséged.
A múlt tényleg lehet probléma. Viszont van még olyan is, amikor az ember olyan után vágyik, akivel nagyon is el tudná képzelni, csak épp az az illető valahogy nem akarja észrevenni. Az is jól tud esni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!