Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat elriasztja, ha a nőnek problémás a bőre?
Nekem ez egy nagy gond. Nem merek levetkőzni férfiak előtt, mert hiába minden módszer, higiénia, mindig van egy-két pattanás a hátamon, és nagyon félek, hogy undorodnának ettől. Ha ez nem lenne, meg lennék elégedve a testemmel, sportolok, van fenekem, mellem - de ez az egészet elrontja. Nyáron jobb a helyzet, a Nap segít, de télen nem.
Mennyire befolyásol ez benneteket, ha a nő egyébként tetszik?
Engem nem riasztana el, nekem is szokott néha egy-egy pattanás előjönni.
Ha már ennyitől elutasítanálak, akkor ott már bajok vannak.
Bolond az a férfi aki egy ilyen apró dolog miatt nem akarna téged.
Régebben ilyen voltam. Utólag már nagyon cikinek tartom az akkori viselkedésem. Állandóan takargattam a testem, volt olyan - nem vicc - hogy pólóban ültem be az akkori pasim mellé a kádba, hogy ne lássa a bőröm. Ő meg szegény nem értette, hogy mi bajom van. (A hálószoba félhomályában, fekve még csak-csak fel tudtam oldódni, de a fürdőszobában tök világosban...)
Azóta megtanultam, hogy SEMMI nem akkora probléma, mint az, ha egy nő gátlásos. A pattanások sokkal kisebb gondot jelentenek a férfiak számára, mint a nő gátlásossága! Komolyan! Sokkal jobban jársz, ha elfogadod a tested olyannak, amilyen, nem szégyellősködsz, mert a férfiaknak semmi nem tetszik annyira, mint egy felszabadultan viselkedő nő. Ha választani lehet egy tökéletes bőrű, de gátlásos csaj, meg egy pattanásos, felszabadult között, 99%-ban az utóbbit választanák, hidd el!
Most pattanasaid vannak mert fiatal vagy, kesobb rancaid lesznek oregen. Egyaltalan nem fontos dolgok ezek, szerintem normalis ember nem foglalkozik ilyenekkel.
Szerintem ne legyenek fobiaid!
Maximálisan igazat adok neked!
Köszi, hogy leírtad. :)
F
mi a pasimmal kinyomkodjuk egymás pattanásait
ha igazán tetszel a pasinak, nem fog számítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!