Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azokat a férfiakat vonzom akik engem taszítanak?
Ez már csak így megy , akit szeretnénk az nehezen jön össze.
Túl sokat nem is érdemes írni erről mert a vége ugyanaz lenne, hogy ne add fel és keresgélj tovább.
Most sincs senki sem aki neked tetszene de mondjuk ő nem mer lépni? Szoktál kezdeményezni annál aki neked tetszik?
Mert úgy lehet könnyitenél kicsit a problémán...
Hát én eléggé különcnek mondanám magam és engem is érdkelnek a nem átlagos lányok
Én is figyelek az alakomra (szálkás vagyok nincs rajtam felesleg)
Nem vagyok ronda :D
Ha van kedved akkor ismerkedhetünk 22/f
Rossz helyen keresel.
Amúgy, nem minden 30-as férfi elhízott "apuka testű".
De nem tudsz mit csinálni babám :)
Valahogy szűrni kell, Én férfiként is így vagyok most, kivételesen van 3 lány akinek tetszem és még kezdeményezők is de nem tehetek róla ha egyik sem az esetem, és aki meg nekem tetszik az rám sem bagózik.
Előbb utóbb eljut az ember a végéherz :)
Látom a finom fogalmazást nem érted.
Akkor nem érsz annyit, hogy az általad favorizált férfiak kérjenek belőled.
Így már érted?
Nekem most senki sem tetszik, csak próbálnék nyitott lenni, és megijeszt hogy nem megy. Erőltetni nem lehet, azt értem, csak nem értem miért csak olyanoknak tetszem aki számomra csúnya.
Tudom hogy nem minden 30-as férfi apukatestű, csak azok, akiknek bejönnék, valamiért mind ilyenek. Biztos valami tréfa ez az élettől, hogy egy sovány lányra állandóan kövér pasik hajtanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!