Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azokat a férfiakat vonzom akik engem taszítanak?
Én adok egy esélyt hogy megismerj :D nekem pont ilyen lányok jönnek be, mint te, akikért meg kell küzdeni
22/f
Tisztázzunk pár dolgot. Ki írja elő azt, hogy az embernek alapvetően kapcsolatban kell élnie? 3 hónapja vagy egyedül, könyörgöm, más évekig egyedül van, megint másnak senkije sem volt még akár 20-30 éves koráig sem. Te meg sipákolsz itt, amikor már túl vagy párkapcsolatokon.
Nem lehetetlen elvárások ezek, ám azért kíváncsi lennék majd rád is 30-as korodban, hogy abból a 48 kg-ból mennyi lesz, amikor megjön az első gyerek. De nem is kell, hogy legyen gyereked, munkahelyi stressz, párkapcsolati gondok, esti zabálások. Érted...:D
Egyéb iránt nem hiszem el, hogy nem próbálkozik a korosztályodból olyan, aki bejönne. Legfeljebb csak nem felel meg a magadban feállított tökéletes ideál mintaképének, mert kicsit rövidebb, a haja, vagy alacsonyabb, magasabb stb.
"Az én környezetemben, az egyetemen az évfolyamtól kezdve a koliig, bárhol a körülnézek, mindenki megtalálta a párját kb. Én számítok kivételnek azzal hogy egyedül vagyok. "
Szerinted egy bölcs ember a környezete véleményére figyel, vagy a saját belső világára, gondolataira? Azért durva, hogy ilyen világot élünk, csak azért nem mersz szingli lenni, nehogy kilógj a sorból. Hát grat, beálltál a tömegemberek sorába. :/
Kérdező ebben teljesen igazad van, a te elvárásaid nagyjából alap dolgok. Nem jönnek be neked az elhízott férfiak, hát ez tök természetes, nekem sem jönnek be az elhízott lányok, mivel nem igazán vagyok velük egy súlycsoportban :D
de hogy a kérdésedre válaszoljak, azért ezek találnak meg, mert nincs szerencséd, ahogy nekem sem, majd biztos meg fogod találni azt a srácot akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak, csak legyél türelmes
Köszönöm, utolsó! Reménykedek. Kétszer már adott esélyt az élet, csak úgy érzem elszúrtam és ezen nem tudok túllépni. Jártam mindkettővel 1-1 évig, de valamiért ennyi volt, elmúlt. Talán jön majd a harmadik valamikor. Örülök hogy normálisnak tartod az igényeimet, ez kicsit megnyugtat. : )
Aki írta, hogy ismerkedne: szívesen beszélgetek bárkivel, de azt hiszem másokkal is azért nem működik semmi mert még az előző barátomhoz hasonlítok mndenkit. Aki egyébként egy teljesen átlagos srác, vékony, enyhén izmos, középmagas, nem is kimondottan helyes, nekem mégis ő jelentett mindent. Kicsit félrecsúszott a kérdésem mert igazából ez lehet a probléma gyökere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!