Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért azokat a férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azokat a férfiakat vonzom akik engem taszítanak?

Figyelt kérdés
Nehezen leszek szerelmes, azt tudom magamról, de úgy érzem sosem voltak nagyobb elvárásaim mint amiket én magam is nyújtani tudok, külsőleg belsőleg egyaránt. A gond a külsővel kezdődik. Kizárólag előnytelen arcú, sokszor kövér, elhanyagolt, nálam jóval idősebb férfiak érdeklődnek irántam. Vagy a másik véglet, amikor 17-19 éves srácok. 22 éves lány vagyok, és a saját korosztályomban szeretnék párt találni. Külsőleg mindenki szerint szép vagyok, megvan a magam stílusa, az igaz, de amúgy is olyan srácot keresek aki szintén kissé "különc", mint az eddigi két barátom is. Mi a baj velem? Miért csak sokkal csúnyább és öregebb, vagy hozzám képest túl fiatal, középiskolás srácoknak jövök be? Most első benyomásról beszélek, meg internetről, képekről, külsőről. Mikor még nem ismered a másikat, hanem csak azt látod, hogy néz ki. Elvileg ilyen téren nem kéne hogy gondjaim legyenek, és mégis. Szinte 100ból egy esetben egyezik, hogy aki számomra vonzó, annak én is az legyek. Nem tudok szerelmes lenni, még csak testi kapcsolatot sem tudok létesíteni olyannal, akinek a külseje taszít. Nem hajszín-szemszín különbségekről van itt szó hanem komolyabb ápolatlanságról, rossz fogak, elhanyagoltság, zsíros haj, igénytelen megjelenés. Én ezekre nagyon kényes vagyok mivel a saját külsőmre figyelek, egy deka felesleg sincs rajtam, tisztálkodom, szolidan sminkelek, mindig frissen mosott a hajam stb... Szóval irreális elvárásaim vannak, ha a fiútól is szeretném ugyanezt? Ha 22 éves, 48 kilós lányként nem akarok egy apukatestű elhízott 30-as férfit magam mellé? Az érzelmi oldal és a szex számomra 50-50%, egyaránt fontos mindkettő. Komolyan ezért fogok egyedül maradni? Beszélgetek sok sráccal, mindig adok esélyt ismerkedni, hogy hátha valami megfog bennük, hátha kialakul a szikra, de egyszerűen nem megy.
2015. jún. 29. 17:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
Most már mindent értek!
2015. jún. 29. 17:50
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Én adok egy esélyt hogy megismerj :D nekem pont ilyen lányok jönnek be, mint te, akikért meg kell küzdeni

22/f

2015. jún. 29. 17:50
 13/28 anonim ***** válasza:
29%

Tisztázzunk pár dolgot. Ki írja elő azt, hogy az embernek alapvetően kapcsolatban kell élnie? 3 hónapja vagy egyedül, könyörgöm, más évekig egyedül van, megint másnak senkije sem volt még akár 20-30 éves koráig sem. Te meg sipákolsz itt, amikor már túl vagy párkapcsolatokon.

Nem lehetetlen elvárások ezek, ám azért kíváncsi lennék majd rád is 30-as korodban, hogy abból a 48 kg-ból mennyi lesz, amikor megjön az első gyerek. De nem is kell, hogy legyen gyereked, munkahelyi stressz, párkapcsolati gondok, esti zabálások. Érted...:D

Egyéb iránt nem hiszem el, hogy nem próbálkozik a korosztályodból olyan, aki bejönne. Legfeljebb csak nem felel meg a magadban feállított tökéletes ideál mintaképének, mert kicsit rövidebb, a haja, vagy alacsonyabb, magasabb stb.

2015. jún. 29. 17:51
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Na és ezek az emberek hol találnak meg téged?
2015. jún. 29. 17:52
 15/28 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha velem is megosztanád mit értesz, mert talán akkor javíthatnék magamon ha tudnám mi abaj. Nem hiába tettem fel a kérdést sem. Azzal nem hogy nem segítesz, hogy rejtvényekben meg fél szavakban kritizálsz, de még rosszabbá teszed. Nem vagyok elégedett magammal egyáltalán. Erről például tudom hogy gond. De az előző barátomnak meg az azelőttinek is kellettem és nekik is megvoltak a maguk "defektjei" ha már jellemről van szó.
2015. jún. 29. 17:53
 16/28 A kérdező kommentje:
Nincs előírva, persze, de attól még hiányozhat. Az én környezetemben, az egyetemen az évfolyamtól kezdve a koliig, bárhol a körülnézek, mindenki megtalálta a párját kb. Én számítok kivételnek azzal hogy egyedül vagyok. Fent pedig leírtam mik a kizáró okok, és nem értem miért kell nekem esni olyasmiért ami nem szerepel egyáltalán a szövegben sehol. Nem rohangálok centivel a kezemben hogy lemérjem ki milyen magas, vagy mekkora a haja. Összképet nézek. És egy sorvadt ínyű sárga fogsor, meg 20-30 kg súlyfelesleg még a csúnyább lányoknak sem vonzó, akkor nekem miért kellene hogy az legyen ha adok magamra? Ez hol azonos a kicsit rövidebb a haja, vagy pár centivel magasabb/alacsonyabb? Az ideálképem nem "tökéletes". Nincs olyan, hogy tökéletes ember. Olyan van, hogy ki mit tart vonzónak. Ami nekem szép, és tetszik, más lányok szerint átlagos, vagy egyenesen ronda. Tudom, mert meg szoktam barátnőkkel, lány ismerősökkel ilyesmiről beszélni. Szóval innentől az egész irreálisan magas elvárás-témakört értelmetlennek tartom, és igazából a saját kérdésemet is. Ez egy zsákutca. Azért köszönöm mindenki energiáját, aki begépelt pár sort!
2015. jún. 29. 17:58
 17/28 anonim ***** válasza:
14%

"Az én környezetemben, az egyetemen az évfolyamtól kezdve a koliig, bárhol a körülnézek, mindenki megtalálta a párját kb. Én számítok kivételnek azzal hogy egyedül vagyok. "

Szerinted egy bölcs ember a környezete véleményére figyel, vagy a saját belső világára, gondolataira? Azért durva, hogy ilyen világot élünk, csak azért nem mersz szingli lenni, nehogy kilógj a sorból. Hát grat, beálltál a tömegemberek sorába. :/

2015. jún. 29. 18:03
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok párban lenni hogy ne lógjak ki a suliban:/ Hanem mert már volt részem viszonzott szerelemben, és annál szebb dolog a világon nincs számomra, és hiányzik. Sajnos még érzek dolgokat az exem iránt, valószínűleg ez meg is válaszolja miért nem érdekel senki és mért zavarnak az érdeklődők. Hiba volt feltennem a kérdést, sajnálom. Hirtelen felindulás volt az egész.
2015. jún. 29. 18:05
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező ebben teljesen igazad van, a te elvárásaid nagyjából alap dolgok. Nem jönnek be neked az elhízott férfiak, hát ez tök természetes, nekem sem jönnek be az elhízott lányok, mivel nem igazán vagyok velük egy súlycsoportban :D

de hogy a kérdésedre válaszoljak, azért ezek találnak meg, mert nincs szerencséd, ahogy nekem sem, majd biztos meg fogod találni azt a srácot akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak, csak legyél türelmes

2015. jún. 29. 18:05
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm, utolsó! Reménykedek. Kétszer már adott esélyt az élet, csak úgy érzem elszúrtam és ezen nem tudok túllépni. Jártam mindkettővel 1-1 évig, de valamiért ennyi volt, elmúlt. Talán jön majd a harmadik valamikor. Örülök hogy normálisnak tartod az igényeimet, ez kicsit megnyugtat. : )

Aki írta, hogy ismerkedne: szívesen beszélgetek bárkivel, de azt hiszem másokkal is azért nem működik semmi mert még az előző barátomhoz hasonlítok mndenkit. Aki egyébként egy teljesen átlagos srác, vékony, enyhén izmos, középmagas, nem is kimondottan helyes, nekem mégis ő jelentett mindent. Kicsit félrecsúszott a kérdésem mert igazából ez lehet a probléma gyökere.

2015. jún. 29. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!