Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak, akik nem akarnak uralkodni egy kapcsolatban?
Igen.
De ehhez olyan nő is kell, aki nem akarja, és nem attól izgul fel, ha uralják.
Ha valaki olyanokat tesz, vagy tenne, ha rajta múlna, amit leírtál, az szerintem már nem csak a súlyos önbizalomhiányból és/vagy birtoklási vágyból fakadó beteges kontroll mánia szintje, hanem gyakorlatilag már paranoia.
El nem tudom képzelni, hogy ezt a bánásmódot hogyan tudná bárki is elviselni és eltűrni.
Teljesen egyetértek a "Békével Jöttem" nevű felhasználó válaszával.
# 17
Az a szerencsétlen pasi, aki "ellenőrizget 0-24-ben, kamerát szereltet a nő szobájába és nyomkövetőt a telefonjába, nem engedi, hogy egyedül közlekedjen a városban, és el akarja venni a fizetését", az nem a nőn uralkodik, hanem a rajta uralkodnak a saját démonjai.
A saját pszichés problémájának a foglya, egy beteg, lelkileg kibillent ember torz felfogással, akinek terápiás segítségre lenne szüksége.
Azoknak pedig, akik a másik embert - akár párkapcsolatban, akár bármilyen más kapcsolatban - nem tudják vagy nem akarják egyenrangú félként kezelni, jellemzően saját magukkal van valamilyen megoldatlan, feldolgozatlan problémájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!