Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan férfiak, akik nem akarnak uralkodni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mármint, nem ellenörizget 0-24ben, nem akar kamerát a szobámba és nyomkövetöt a telefonomra, engedi, hogy egyedül közlekedjek városon belül, nem veszi el a fizetésem és beosztani sem próbálja.
2015. jún. 26. 14:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
igen
2015. jún. 26. 14:55
 2/19 anonim ***** válasza:
Én nem ellenörizgetek,de szeretek irányítani egy kapcsolatban, persze normális keretek között.
2015. jún. 26. 15:00
 3/19 anonim ***** válasza:

Igen. Egyszer probalna csak meg barki korlatozni meg ellenorizgetni, addig is tartana az a kapcsolat.

Csak azt lehet korlatozni, aki hagyja. Normalis, egeszseges onertekelessel rendelkezo emberrel kell kezdeni, ennyi.

2015. jún. 26. 15:09
 4/19 anonim ***** válasza:
Miért ellenőrizget a párod. Volt rá oka mert kicsapongtál? Ha nem tettél semmit akkor nincs joga. Ha tettél van joga.
2015. jún. 26. 15:12
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem, egytől-egyig ilyenek vagyunk, amiről te írsz az még a jobbik faja, az átlag minimum egy bőr alá ültetett jeladót rakat a nőjébe, reggel 6 előtt és este 10 után egy 3x3 méteres ketrecben tartja a nőjét, utcára kizárólag a szájkosár+elektromos nyakörv komóbal hajlandó kivinni, kamerát szerel a vécéjébe, minden este nagyítóval vizsgálja meg a csaj pináját, idegenkezűség nyomát keresve, ha pedig talál is, akkor egy rozsdás harapófogóval kitépi a nő egyik körmét. Kizárólag háztartási hulladékot, autópályáról összeszedett állattetemet ehet, illetve esővizet ihat, ha ezek közül egyik se áll rendelkezésre, akkor vár, amíg lesznek, ha panaszkodni mer, akkor a férfinek joga van egy lapáttal kiverni annyi fogát, ahányszor a csaj meg mert nyikkanni.

Még egyszer: ez csak az átlag.

2015. jún. 26. 15:14
 6/19 anonim ***** válasza:
61%

sosem tennék ilyet mert lusta vagyok és semmi hasznom nem lenne belőle.Szóval igen én egy kedves társ vagyok a mindennapokban.

de más helyzetekben szeretek uralkodni,élvezem.

2015. jún. 26. 15:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Például én. A valódi szerelem azt jelenti, hogy elengedjük a másikat, teret adunk neki. Az igazi szerelem a szabadságról és a fejlődésre szól, nem a birtoklási vágyról, másik nevén a féltékenységről. Amelyik kapcsolatban a féltékenység felüti a fejét, ott nincs is valódi szeretet, csak birtoklási vágy. Akkor beszélhetünk valódi szerelemről, ha nem uralni és korlátozni akarjuk a másikat, hanem képesek vagyunk megmutatni neki azokat a dolgokat, tulajdonságokat, amelyekkel eredendően rendelkezik. Egy valódi párkapcsolatban együtt tanul és fejlődik a két fél, nem pedig lehúzzák egymást. Ennyi.
2015. jún. 26. 15:21
 8/19 anonim ***** válasza:
5-ös Ez mekkora, mennyi kicsapongó ri.anc megérdemelné hogy így bánjanak velük. Mint ahogy azok a férfiak is megérdemlik akik jobbnál jobb és kedvesebb és odaadó nőket csalnak meg. Azonnal bírósági úton bevezetném és követelném hogy aki ilyet tesz a kedvesével az megalázhassa így a párját. Tudnám értékelni!
2015. jún. 26. 15:24
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen. A barátnőm azt csinál, amit akar, a fizetésével is szabadon gazdálkodik azt követően, hogy kifizettük fele-fele arányban az albérletet és a rezsit. Szerintem ez így normális.
2015. jún. 26. 15:25
 10/19 anonim ***** válasza:
Én nem ellenőrizgetném a párom,ha lenne, de sajnos nincs, és nem is hiszem,hogy lesz, na de ez egy másik történet, szóval nem ellenőrizgetném, de ha csak egyszer is kiderülne, hogy megcsalt, akkor szépen fogná a holmiját és viszont látásra.
2015. jún. 26. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!