Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mostanában nem divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mostanában nem divat a leszólítgatás, mégis hogy adódik az átlagos nőknek naponta rengeteg lehetőségük ismerkedni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 14:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Csinos tiptop nő vagyok de útcán eddig csak az olaszok szólítottak le vacsorázni hívtak. Nem mentem.

Másik alkalommal az edzőterem szaunájában probálkoztak be.

Útcán eddig mások nem szólítottak le.

2015. jún. 26. 22:46
 32/34 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem jellemző a leszólítás.

"Önbizalom karbantartás" miatt kipróbáltam ezt pár lánynál. A reakciók tetemes részénél jelen volt az a rész mikor szóvá tették, hogy ez milyen ritka/szokatlan és nem sok férfinak van elég bátorsaga/elég önbizalma ehhez a random ismerkedéshez. A helyszínek között volt utca, mozi környéke, sétálóutca, pályaudvar stb.

Szóval nem az éjszakai élet adta könnyedtséget akartam kihasználni. Ott nyilván sokkalta elterjedtebb ez a leszólítás.

De a hölgyek reakciójából ítélve napközben, hétköznapi helyszíneken ez egyáltalán nem lehet jellemző jelenség.

Persze nyilván nem egy nagy mintás reprezentatív felmérés amit csináltam :D

2015. jún. 27. 00:14
 33/34 anonim ***** válasza:
Én ma direkt kipróbáltam, hogy vajon hány pasit lehet motiválni, hogy leszólítson. Kifejezetten figyeltem, hogy hányan néznek meg az utcán, metrón (az átlagosnál kicsit jobban ki voltam ma csípve, de nem kihívóan). Kb. 20-30 pasi nézett meg, próbáltam velük felvenni a szemkontaktust, esetleg egy kicsit mosolyogni. Erre szinte kivétel nélkül mind zavarba jöttek és elfordultak. Egy volt, aki a szemkontaktus felvétele után látványosan végigmért, de ettől meg a húspiacon éreztem magam, úgyhogy én siettem el onnan gyorsan.
2015. jún. 27. 00:20
 34/34 anonim ***** válasza:
22%

azért mert a pofájukba bámulsz nem feltétlen tetszel nekik ,engem pl sokszor irritál ha néznek....Ki ne bámulna vissza ha rábámulnak.Nem rég egy csúnyább lány bámult rám mert rátévedt a szemem majd vissza néztem,és most ebből ő is gondolhatná amit te,de én csak nézelődök,nem a telefonba mélyedő fütykös vagyok mint a többi,hanem a terepet felmérő.És ha összetalálkozik is a tekintet,csak céltalan :) még ha mosoly is van,mert utcán nem ismerkedem,meg van a saját köröm.

Honnan tudod mások nem így vannak? hülyeség ez a felmérésed....Bármikor megcsinálom ugyanennyi lánnyal.

egyébként a húspiacról eszembe jutott néha én hogy mértem végig valakit a bulikba hahahhaha imádtam.Ahhoz képest rád szerényen néztek még csúnyán is.

2015. jún. 27. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!