Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mostanában nem divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mostanában nem divat a leszólítgatás, mégis hogy adódik az átlagos nőknek naponta rengeteg lehetőségük ismerkedni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 14:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
90%
Akkor hol lehet veletek ismerkedni?
2015. jún. 26. 16:37
 22/34 anonim ***** válasza:
65%

ne hallgass rá,örülne ő ha leszólítaná egy jobb srác :d senki ne mondja főleg az akit nem szoktak,hogy nem élne a lehetősséggel,hanem azt mondaná egy jó pasinak

bocs de nem szeretek utcán ismerkedni (hahahaha)

2015. jún. 26. 16:45
 23/34 anonim ***** válasza:
37%
hagyjuk már hogy titteket sehol nem környékeznek meg a pasik ! ezt ki hiszi el? én nem!
2015. jún. 26. 16:47
 24/34 anonim ***** válasza:
94%
Ja, hát gondolhattam volna, hogy erről fúj a szél :) De egyébként jó, hogy sok csaj nem ismerkedik az utcán, nem ismerkedik az interneten, szórakozóhelyen sem, mert oda a barátnőivel megy kikapcsolódni,nem pasizni, szokták ugye mondani :) Ezek szerint telepatikus úton lehet velük kommunikálni :)
2015. jún. 26. 16:49
 25/34 anonim ***** válasza:
31%

én nem azt írtam hogy ne is szólítsanak le, hanem azt, hogy nem szoktak. :D ez egy tény, ez van.

ha valaki leszólítana normálisan és tetszik is, megadnám neki a nevem hogy megkeressen fb-n vagy valami. de igen, általában dolgom van, tehát nem biztos hogy el tudnék menni valahova vele, akkor rögtön.

2015. jún. 26. 17:39
 26/34 anonim ***** válasza:
54%
# 22: Kb. két héttel ezelőtt szólított le utoljára egy pasi. Kimondottan jóképű, udvariasan, tisztelettudóan közeledett. És NEM ismerkedtem vele. Egyszerűen nekem ez így nem megy, bárhogy is károg itt a pasikórus, ez van. Járok bulikba, közösségi eseményekre, ismerkedem neten, stb., de ha hozzám odajön egy vadidegen és ott, azonnal el kell döntenem, hogy akarok-e vele ismerkedni, akkor garantáltan nem lesz a válaszom. Lassan oldódó típus vagyok, minimum fél-egy órányi beszélgetés kell ahhoz, hogy minimálisan is feloldódjak. Ez pedig utcán kivitelezhetetlen.
2015. jún. 26. 17:45
 27/34 anonim ***** válasza:
23%
Hozzám naponta több férfi jön mindenféle ürüggyel oda, vagy kezdeményez beszélgetést a hétköznapokban. Miért? Mert jól nézek ki. Aztán rájönnek 2 perc alatt hogy kedves is vagyok, aztán alig lehet levakarni őket. Bulikról meg ne is beszéljünk. Körbetáncol egy sereg kan, és rendszeres hogy 0 ft-ot költök a bulik alkalmával, mert mindig akad valaki aki állja a fogyasztásom.:D Néha vannak előnyei, hogy ilyen felszínes a világ.
2015. jún. 26. 17:58
 28/34 anonim ***** válasza:
51%
26-os! Miért kivitelezhetetlen beszélgetni az utcán? Nagy a hangzavar? :) Leültök egy padra valami parkban, vagy mit tudom én, ahol tetszik, esetleg fagyiztok közben egyet és lehet beszélgetni, nem hinném,hogy olyan nehéz lenne. Nem lennének ezek bonyolult dolgok, mint más sem az életben, csak sokan bonyolítják. Igaz nekem nincs egyszerű dolgom ilyen téren, mert nem túl megnyerő a külsőm.
2015. jún. 26. 18:06
 29/34 anonim ***** válasza:
28: Utcán általában nem céltalanul lézengek, hanem épp úton vagyok A pontból B pontba. Jellemzően időre megyek. De volt, aki úgy szólított le, hogy éppen egy barátomat vártam, megbeszélt találkozónk volt. Egyik eset sem volt olyan, hogy lehetőség lett volna hosszabb beszélgetésre.
2015. jún. 26. 18:37
 30/34 anonim ***** válasza:
Így már világos! De ha netalán csak sétálni mennél ki, akkor adnál esélyt a fiúknak/férfiaknak az ismerkedésre?
2015. jún. 26. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!