Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mostanában nem divat a leszólítgatás, mégis hogy adódik az átlagos nőknek naponta rengeteg lehetőségük ismerkedni?
nem is értem. miért mennék oda bármelyik férfihez? :D a férfiassághoz az is hozzátartozik (szerintem), hogy magabiztos, le mer szólítani és ő kezdeményez.
egyébként én se vagyok csúnya, az alakommal sincs nagy baj, normálisan fel szoktam öltözni (a saját stílusomon belül, ami mondjuk nem a cicababa) és mégse hevernek előttem a pasik. persze persze biztos velem van a gond :D (mondjuk egyik barátnőmet se szólítják le naponta:D)
Én nem átlagos vagyok, hanem visszajelzések alapján bőven afeletti. Nem szólítanak le az utcán általában, csak a bámulásig jutnak. Ha mégis leszólítanak, az általában este történik a belvárosban, és mindig külföldiek.
Hozzá kell tenni, hogy én nagyon keveset járok el itthonról, és még ha ki is mozdulok, akkor is általában a vagy fülesen át zenét hallgatva sietek valahová, vagy pedig a barátommal vagy az anyukámmal vagyok, így pedig teljesen esélytelen, hogy leszólítsanak. :D
Pl. neten viszont tényleg sok lehetőség adódik ismerkedni akár még barátilag is.
átlagos nőket csak muszájból szólítják a legtöbben ez rossz lehet ez a tudat.
én utálnám ha egy lány azért akarna mert nem kap jobbat,de szerencsére a legjobb vagyok hjaaaj :,)...
de mostanában magasabb az empátiám mint eddig,ezért elképzelem
és a helyükben én sem érezném ezt igazi ismerkedésnek
"A legtöbb válasz ez: "Utcán nem ismerkedek. Inkább ne szólítson le, mert a dolgomra sietek" és ehhez hasonló válaszok. Most meg az a baj, hogy nem szólítanak le titeket az utcán. Nem értem."
Nem ez a legtöbb válasz, néhányan írják ezt. Egyébként valószínűleg azért, mert rossz tapasztalataik vannak. Ha normálisan megy oda valaki hozzájuk, annak a többség örülni szokott.
" Ha normálisan megy oda valaki hozzájuk, annak a többség örülni szokott."
És milyen kinézetre azaz ember aki normálisan megy oda hozzájuk és a többség örül neki? Ez akkor is így van, ha kissé félénk visszafogott, határozatlan az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!