Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mostanában nem divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mostanában nem divat a leszólítgatás, mégis hogy adódik az átlagos nőknek naponta rengeteg lehetőségük ismerkedni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 14:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%
Életemben egyszer szólítottak le, egy srác gyűjtött telefonszámot valami modellügynökségnek (nem mintha én odavalónak éreztem volna magam), és megkérdezte, felhívhat-e. Egy randink volt, a tizenhatodik ivós-hányós buli ecsetelgetése után nem éreztem, hogy lenne értelme több találkozásnak. Akkoriban lett elegem abból, hogy várjam, a férfiak kezdeményezzenek, és nekem annyi legyen a döntési jogom hogy igen vagy nem. Kezembe vettem az életem irányítását.. nyitok minden érdekesnek tűnő férfi felé, ha van rá lehetőségem, de csak barátilag. Közvetlen vagyok és érdeklődő. Akivel egy hullámhosszon vagyunk, előbb-utóbb észre szokta venni és kezdeményez.
2015. jún. 26. 14:40
 12/34 anonim ***** válasza:
73%

nem is értem. miért mennék oda bármelyik férfihez? :D a férfiassághoz az is hozzátartozik (szerintem), hogy magabiztos, le mer szólítani és ő kezdeményez.

egyébként én se vagyok csúnya, az alakommal sincs nagy baj, normálisan fel szoktam öltözni (a saját stílusomon belül, ami mondjuk nem a cicababa) és mégse hevernek előttem a pasik. persze persze biztos velem van a gond :D (mondjuk egyik barátnőmet se szólítják le naponta:D)

2015. jún. 26. 14:44
 13/34 anonim ***** válasza:
54%

Én nem átlagos vagyok, hanem visszajelzések alapján bőven afeletti. Nem szólítanak le az utcán általában, csak a bámulásig jutnak. Ha mégis leszólítanak, az általában este történik a belvárosban, és mindig külföldiek.

Hozzá kell tenni, hogy én nagyon keveset járok el itthonról, és még ha ki is mozdulok, akkor is általában a vagy fülesen át zenét hallgatva sietek valahová, vagy pedig a barátommal vagy az anyukámmal vagyok, így pedig teljesen esélytelen, hogy leszólítsanak. :D

Pl. neten viszont tényleg sok lehetőség adódik ismerkedni akár még barátilag is.

2015. jún. 26. 14:45
 14/34 anonim ***** válasza:
23%
#9 Mégis az ő seggüket nyalod. :)
2015. jún. 26. 14:59
 15/34 anonim ***** válasza:
23%

átlagos nőket csak muszájból szólítják a legtöbben ez rossz lehet ez a tudat.

én utálnám ha egy lány azért akarna mert nem kap jobbat,de szerencsére a legjobb vagyok hjaaaj :,)...

de mostanában magasabb az empátiám mint eddig,ezért elképzelem

és a helyükben én sem érezném ezt igazi ismerkedésnek

2015. jún. 26. 15:05
 16/34 anonim ***** válasza:
59%
Valamit magyarázzatok már el, nem kötekedésképpen kérdem csak kíváncsiságból. Hogy van az,hogy ha feltesz ide egy kérdést egy fiú vagy férfi, hogy csajok mit szólnátok, ha valaki leszólítana az utcán..? A legtöbb válasz ez: "Utcán nem ismerkedek. Inkább ne szólítson le, mert a dolgomra sietek" és ehhez hasonló válaszok. Most meg az a baj, hogy nem szólítanak le titeket az utcán. Nem értem.
2015. jún. 26. 15:53
 17/34 anonim ***** válasza:
55%
A csinos tiptop nőket nem is érdemes átlagos emberként.
2015. jún. 26. 16:12
 18/34 anonim ***** válasza:

"A legtöbb válasz ez: "Utcán nem ismerkedek. Inkább ne szólítson le, mert a dolgomra sietek" és ehhez hasonló válaszok. Most meg az a baj, hogy nem szólítanak le titeket az utcán. Nem értem."

Nem ez a legtöbb válasz, néhányan írják ezt. Egyébként valószínűleg azért, mert rossz tapasztalataik vannak. Ha normálisan megy oda valaki hozzájuk, annak a többség örülni szokott.

2015. jún. 26. 16:17
 19/34 anonim ***** válasza:

" Ha normálisan megy oda valaki hozzájuk, annak a többség örülni szokott."

És milyen kinézetre azaz ember aki normálisan megy oda hozzájuk és a többség örül neki? Ez akkor is így van, ha kissé félénk visszafogott, határozatlan az ember?

2015. jún. 26. 16:29
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
# 17: A kérdés nem arról szólt, hogy örülünk annak, hogy leszólítanak, vagy sem. Én is megválaszoltam, hogy milyen gyakorisággal szólítanak le (ritkán), de annak a kevésnek sem örülök, mert nem tudok utcán ismerkedni, ez van.
2015. jún. 26. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!