Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti férfiak valóban nem tudnak komolyan venni egy 20 éves lányt?
Dehogynem, simán lehet ilyen.
31F
Miért ne vennék komolyan?
Persze a viselkedés fontos. Abból le lehet szűrni sok mindent. Pl. mennyire érett valaki.
En szeretem a "tejszagu" puncit! En a 21 evest is komolyra tudom venni, meg a 41 evessel sem komolytalankodom.
Altalaban nem szoktam eszrevenni a lanyok korat, en a feneket es a mellet nezem :)
Zsák a foltját!
Gondolkodás mód számít nem az évjárat.
Szexre jöhet, de most őszintén:
Mennyire érett az a szerencsétlen, aki 37 évesen 20 éves lányokkal komolyan kezd?
Röhej....
Ennél már csak az a jobb, mikor bizonygatja itt a kis 15-16 évesek, hogy az ő 24-25 éves barátjuk mennyire komoly....:)
Igen, annyira, hogy felnőtt férfiként tinilányokkal szaroskodik.
Kb. eddig azt mondtam volna, hogy nem. De most saját tapasztalatból mondom, hogy igen, tud. Sokat járt ezen a fejem, és arra jutottam, hogy:
- egyrészt nagyon személyiségfüggő, ki mennyire érett. Ismertem 25 éves lányt, aki sokkal kevésbé volt érett személyiségileg, mint egy másik 20 éves.
Általánosságban:
- a lányok mindig tartós kapcsolatot keresnek
- a huszonéves fiúk pedig még nagyon nem
- a 30-asok viszont már inkább megállapodnának, és ők is a hosszútávú kapcsolatot keresik.
Így egy ekkora korkülönbség akár ideális is lehet, de az biztos, hogy a lánynak érettebbnek kell lennie, mint 20 éves társainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!