Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még ezen a Földön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ezen a Földön normális férfi?

Figyelt kérdés

Nem csak én futok bele folyton szánalmas pasikba, de a barátnőim, ismerőseim is... És nem, nem az izmos, gazdag bunkók tetszenek!!! Egyszerűen csak elegem van abból, hogy mindegyik srác csak kihasznál, csak szexre kellek nekik, hitegetnek, és sosem leszek elég jó egyiknek sem, mert úgyis megcsalnak...

Van itt még olyan, aki már nem is akar kapcsolatot?

2015. jún. 22. 21:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
46%

#40 Ezek szerint nem múltál még el 12...

Nem kéne aludnod már ilyenkor ?

2015. jún. 22. 23:01
 42/48 Fish1 ***** válasza:

Hasonló hasonlót vonz. Mivel a barátaid is hasonlók hozzád, ezért vonzzák ők is a hasonló pasikat.

Először változz meg lelkileg, aztán a fejlődéssel folyamatosan más pasik fognak vonzódni hozzád.

2015. jún. 22. 23:04
 43/48 anonim ***** válasza:
én nem hiszek neked! Miből következteted le, hogy csak szexre mennek? Nem értettél félre még senkit soha??
2015. jún. 23. 01:41
 44/48 anonim ***** válasza:
Jah én is túl rendes vagyok és belefáradtam csak esetemben én vagyok a férfi. Nõbõl is nehéz normálisat találni ha ez vìgasztal
2015. jún. 23. 02:04
 45/48 anonim ***** válasza:
Már hogyne léteznének, de olyanok, mint a levegő. Körülvesznek, de te észre se veszed őket, azon egyszerű oknál fogva, mert nem feltűnőek, nem másznak rád és nem ordít a kapanyeles szájukból az a tahó maszlag, amire te fel szoktál figyelni.
2015. jún. 23. 08:11
 46/48 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon kevés a normális férfi,és a nő.

Ezért nem találják egymást! :(

2015. jún. 23. 08:36
 47/48 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, nem 12 :D

és nem bunkó egyik sem, csak miután jobban megismerem őket...

2015. jún. 23. 10:42
 48/48 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsó normális! :/ ezért érdemes minél előbb lecsapni :D
2015. jún. 23. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!