Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ezen a Földön normális férfi?
Nem csak én futok bele folyton szánalmas pasikba, de a barátnőim, ismerőseim is... És nem, nem az izmos, gazdag bunkók tetszenek!!! Egyszerűen csak elegem van abból, hogy mindegyik srác csak kihasznál, csak szexre kellek nekik, hitegetnek, és sosem leszek elég jó egyiknek sem, mert úgyis megcsalnak...
Van itt még olyan, aki már nem is akar kapcsolatot?
Méhkaptárba nyúltál a kérdéseddel :D
Létezünk, aham.
Igazuk van a fiúknak, csak a külső és a vastag pénztárca számít. Amelyik pasinak nincsenek meg a tökéletes arányai, az aranymetszet, hozzá sem szólj. A nők pedig ösztönöktől vezérelve a módos hímet választják, akik képesek az utódokról gondoskodni. Régen a fizikai erő és a jó vadászok voltak a nyerő, manapság ez átkonvertálódott a pénz iránti igénybe. Nehogy a női természetes ösztöneidnek ellenszegülj!
20/csúnya lány
Mielőtt még főnixként újjászülettem volna hamvaimból, próbáltam elmagyarázni itt a férfiaknak a fórumon, hogy vannak még rendes nők. Mivel ez nem sikerült, mostantól csak sodródom az árral és együtt zengem dalaim a gyk-s férfinéppel. Mily' lélekemelő a sok mérgelődés után.
20/csúnya lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!