Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ezen a Földön normális férfi?
Figyelt kérdés
Nem csak én futok bele folyton szánalmas pasikba, de a barátnőim, ismerőseim is... És nem, nem az izmos, gazdag bunkók tetszenek!!! Egyszerűen csak elegem van abból, hogy mindegyik srác csak kihasznál, csak szexre kellek nekik, hitegetnek, és sosem leszek elég jó egyiknek sem, mert úgyis megcsalnak...
Van itt még olyan, aki már nem is akar kapcsolatot?
2015. jún. 22. 21:39
21/48 anonim válasza:
Na és olyan lány létezik, aki képes tolerálni azt, ha egy férfi alacsony, ocsmány és 28 évesen is szűz? Nem, szóval nekem az örök magány marad, pedig mindennél jobban vágyom egy rendes párkapcsolatra.
22/48 anonim válasza:
#18 Igen, sok a szánalom sajnos. Ezért tudjátok ilyen mértékben kihasználni a férfiakat.
23/48 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, a saját tapasztalataimból kiindulva, hogy a nők szemetek a férfiakkal. Úgy látszik bizonyos esetekben ez visszafelé is igaz. Jó lenne, ha mindkét nemből a szemetek egymással lennének, és nem néznék ki maguknak céltáblának a normális embereket. Túl szép lenne...
24/48 A kérdező kommentje:
Miért probléma az, hogy valaki alacsony és szűz? Ha meg ocsmánynak hiszed magad, és még reklámozod, nem várd, hogy más elfogadjon, ha neked sem sikerül magadat...
2015. jún. 22. 21:55
25/48 anonim válasza:
Nem mondanám ilyennek magam, mivel még 21 évesen szűz vagyok, és sosem bírnék átverni senkit. Bár nekem most alakul valami szerencsére egy csodálatos lánnyal.
26/48 anonim válasza:
Kiakadtál valakire aztán mindenki kö..ög, mi? Nem mindenki az , rosszúl választasz. Majd idővel megtanulod ki az aki csak gerincre akar vágni és ki az aki nem, és komolyabb kapcsolatot akar. Na abban a kapcsolatban majd jól elunod magad és te kúrod át szerencsétlent.
27/48 anonim válasza:
nem mindenki születik szépnek! ha a nől nem lennének ennyire előitéletesek talán talált volna párt magának az a srác
28/48 A kérdező kommentje:
Már egy éve ez megy, sok pasi volt azóta, akivel ilyenek voltak, és elég fárasztó már ez...
2015. jún. 22. 21:59
29/48 anonim válasza:
24: Az, hogy ocsmány vagyok, az tény. Kétféle női típussal találkoztam a nem kevés kezdeményezésem során. Az első nyíltan én őszintén kimondja, hogy ocsmány vagyok (van, hogy ennél durvábban is), a másik próbál uralkodni magán (de az arc apróbb, undorba hajló rezzenéseit nem tudja leplezni) és azonnal kifogást keres. A leghosszabb idő, amit egy nővel beszéltem kb 2 perc. Ez a maximum, ameddig jutottam. Se randi, se csók, se semmi.
30/48 anonim válasza:
Ej-ej, a pontokból ítélve sok itt a sértődött, önámító fehérnép, aki kikéri magának ... az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!