Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még ezen a Földön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ezen a Földön normális férfi?

Figyelt kérdés

Nem csak én futok bele folyton szánalmas pasikba, de a barátnőim, ismerőseim is... És nem, nem az izmos, gazdag bunkók tetszenek!!! Egyszerűen csak elegem van abból, hogy mindegyik srác csak kihasznál, csak szexre kellek nekik, hitegetnek, és sosem leszek elég jó egyiknek sem, mert úgyis megcsalnak...

Van itt még olyan, aki már nem is akar kapcsolatot?

2015. jún. 22. 21:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
76%

"Már egy éve ez megy, sok pasi volt azóta, akivel ilyenek voltak, és elég fárasztó már ez..."

gondolom jó párral össze is feküdtél, akkor ne várj mást.

2015. jún. 22. 22:00
 32/48 A kérdező kommentje:
Nem, eggyel feküdtem csak le.
2015. jún. 22. 22:02
 33/48 anonim ***** válasza:
29%
#32 Az a vessző nem kell a mondatba.
2015. jún. 22. 22:06
 34/48 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le velük, amúgy se jut el a dolog általában 1-2 randinál tovább...
2015. jún. 22. 22:10
 35/48 anonim ***** válasza:
25%

az pont elég idő hogy az ágyba vigyenek.

Mond csak hány pasival feküdtél le eddig életedben ?

Csak mert ez a szám azért árulkodik arról, hogy azt gondolod nincs normális férfi

2015. jún. 22. 22:14
 36/48 anonim ***** válasza:

19-es ez mekkora szoveg. :D En még tartom a frontot a masik oldalon, hogy a normalis nokbol ne csak mitosz legyen. :D

Egyebkent igen, leteznek normalis ferfiak szerencsere. Engem meg is talalhatna egy. :)

Ne add fel te sem!

2015. jún. 22. 22:19
 37/48 anonim ***** válasza:
70%

Ami azt illeti, ezt sokkal jobb csinálni, mint a fiúknak bizonygatni, hogy tisztességes nő vagyok. Még a csúnya, csóró fiúk eltiprásánál is jobban élvezem, ami igazán nagy kuriózumnak számít a repertoáromban.

20/csúnya lány

2015. jún. 22. 22:23
 38/48 anonim ***** válasza:
45%
furcsa módon én teljesen normálisnak vallom magam, de valahogy sose akar egy lány se semmit tőlem lehet a korom a probléma lehet más
2015. jún. 22. 22:24
 39/48 anonim ***** válasza:
47%

Biztos vagyok benne, hogy léteznek ilyen férfiak (találkoztam is néhánnyal:)), de őszintén szólva én teljesen megértelek, én is belefáradtam a további keresgélésükbe. Most már úgy vagyok vele, ha nekem ütközik az utcán, akkor jó, ha nem, úgy is jó, én már nem teszek semmit érte. (Bár néha azért mégis erősebb a remény, és próbálkozom, utána meg verem a fejem a falba, hogy miért kellett?)

Amúgy én azt hiszem, az utóbbi 1-2 évben nagyot változott az ismerkedés "szokásrendje", sokkal pofátlanabbak, nagyképűbbek, elutasítóbbak, felszínesebbek és szexcentrikusabbak lettek a férfiak (persze ugyanezt hallottam tőlük is a nőkre vonatkoztatva, és el is hiszem - a szexcentrikusságot anyagiassággal helyettesítve) Persze az is lehet, hogy az életkoron múlik, azon, hogy azzal a pár évvel idősebb lettem időközben én is (meg ők is).

Mindenesetre azt vettem észre magamon, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, vidámabb vagyok, ha nem is próbálok ismerkedni. Ami persze szomorú, de ez van.

2015. jún. 22. 22:24
 40/48 A kérdező kommentje:
Egész életemben 3 pasival feküdtem le. Csak az a baj, hogy túl rendes vagyok, és ezt kihasználják...
2015. jún. 22. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!