Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy van ez?
Itt a gyik-en több kérdés illetve hozzászólás is feszegeti azt a problémát a férfiak részéről, mintha a mai lányok felszínesek lennének, azaz aki nem született helyesnek, annak nem lehet barátnője.
Ebben az esetben mindig oltogatni szoktátok ezeket a pasikat, hogy lúzerek és a nőket hibáztatják a kudarcaikért.
Bizonyos fórumokon nem egy ilyen sorstársat ismertem meg, és mit ad Isten: tényleg nem voltak olyan jóképű, romantikus filmbe illő srácok. Igaz rondák sem voltak, de ez mellékes.
Mivel magyarázzátok lányok, hogy ezek a "lúzerek" pont nem nektek tetsző jópasik közül kerülnek ki?
És mivel magyarázzátok azt is, hogy ha tényleg csak a lúzerség miatt nem lehet barátnőjük, akkor hogy-hogy nincsenek köztük szívdöglesztő külsejű pasik? :)
Várom a válaszokat!
Régebben én is sokat megtettem az ügy érdekében.
Eredménytelenül.
Aztán jöttem ide siránkozni.
Ebben a sorrendben! :) Akkor hol volt a hiba?
Jaj, megint ezek az elmelkedesek...
Tul sokat agyaltok az ilyen dolgokon. Mindenki egyedi, nem lehet általánositani.
Kevesebb elmelkedes, tobb cselekves talán eredmenyhez vezet.
5-ös.
Akkor arra is válaszolj már,hogy kinek lesz nagyobb önbizalma,aki helyesnek született,és gyerekkorától kezdve kb. istenítik a lányok,és imádják,vagy annak aki nem helyesnek születik,és kinevetik,elküldik a lányok melegebb éghajlatra?
Aki helyesnek született,és a nők megnézik az utcán,illetve meg is szólítják őt,vagy akire kb. rá sem néznek,és levegőnek nézik?
Na ugye... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!