Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy van ez?
Itt a gyik-en több kérdés illetve hozzászólás is feszegeti azt a problémát a férfiak részéről, mintha a mai lányok felszínesek lennének, azaz aki nem született helyesnek, annak nem lehet barátnője.
Ebben az esetben mindig oltogatni szoktátok ezeket a pasikat, hogy lúzerek és a nőket hibáztatják a kudarcaikért.
Bizonyos fórumokon nem egy ilyen sorstársat ismertem meg, és mit ad Isten: tényleg nem voltak olyan jóképű, romantikus filmbe illő srácok. Igaz rondák sem voltak, de ez mellékes.
Mivel magyarázzátok lányok, hogy ezek a "lúzerek" pont nem nektek tetsző jópasik közül kerülnek ki?
És mivel magyarázzátok azt is, hogy ha tényleg csak a lúzerség miatt nem lehet barátnőjük, akkor hogy-hogy nincsenek köztük szívdöglesztő külsejű pasik? :)
Várom a válaszokat!
10-es.
Én biztosan nem,és magamról tudok csak nyilatkozni.De ezt biztosan állíthatom,hogy soha egyetlen embert sem bántottam ilyen módon.Inkább csak dicsértem és segíteni próbáltam másoknak,ahogyan azt én is elvárnám másoktól fordított helyzetben,ha engem bántanának.Az más kérdés,hogy nekem soha senki nem segített,de ez most nem is számít.
8-as, én nem írtam az ellenkezőjét, nyilván így van.
Csak azt írtam, hogy nem azért hivnak valakit lúzernek, mert nem olyan jóképű. De ez a két dolog gyakran együtt jár. (mármint a külső és az önbizalom)
Végülis a kérdés az volt, hogy a "lúzerek" pont nem a jópasik közül kerülnek ki, erre ez a magyarázatom.
Ez így van. És én sem bántottalak téged. Mikor fogjátok fel, hogy a csúnya EMBEREKET bántják? Nem kell ezt nemekre osztani, mert én mindkét nemtől szépen megkaptam a magamét, és cseppet sem változtat a helyzetemen, hogy te senkit nem bántottál.
Örültem volna, ha magamért ki merek állni, nemhogy másokért.
Csak látom, hogy az "akármilyen" nőknek nem jönnek be az "akármilyen" pasik...
Fura mi?
Én ismerek egy olyan lányt konkrétan,aki nem túl előnyös külsejű,kijelenti nagyon hamar,hogy ő utálja az embereket úgy alapból,és ráadásul nagyon buta és naiv is.És még neki is van barátja,hát azért ehhez már nincsen mit hozzáfűznöm...
Fordítva viszont nagyon sok ismerősöm van férfiból,akik átlagosak kinézetre,adnak magukra rendesen,öltözködésre is stb.,az eszük is megvan a dolgokhoz,kedvesek is az emberekkel úgy általában,és egyiknek sincsen párja...
Általában elmondható, hogy a férfiaknak több férfi, a nőknek több férfi ismerősük van, így mindkét példából többet fel tudnak hozni, mint a másikból.
Nekem szinte az összes csinos barátnőmnek csúnyácska a pasija. Kb. 3-an vannak "egy szinten", egy barátnőmnek meg akkora a pasija, hogy nem lehet őket együtt lefényképezni.
(És a többségük belseje is kifogásolható. Mármint csúnya emberként én a belsőre gyúrok, de hihetetlen, hogy mennyi ocsmány, beképzelt ember van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!