Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szépnek mondott lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szépnek mondott lánynak lehet önbizalomhiánya?

Figyelt kérdés

Kb tinikorom óta érdeklődnek utánam a srácok, sosem volt olyan, hogy aki nekem bejött, az ne viszonozná, holott legalább már 20 fiú tetszett az évek során.

Nagyon egyszerűen öltözködöm, nincs festve a hajam, sminkelni is alig szoktam (szempillaspirál). Emellett csendes és hétköznapi is vagyok. Meg durván önbizalomhiányos.

Szóval hiába a napi 500 látogatás társkeresős közösségi oldalon meg ilyenek, nagyon sokszor padlón vagyok, és nem látom szépnek magam.

Nagyon kis mértékben javult csak a helyzet az évek során.

Tegnap suliban az egyik csoporttársam (néha beszélgetünk csak) váratlanul meglepett egy "Gyönyörű vagy ma" SMS-sel, egy másik srác meg megmondta, hordhatnám gyakrabban kibontva a hajam, nagyon illik.

Akkor én miért nem tudom magam huzamosabb ideig szépnek érezni?

22n

(nem egónövelős pitsa vagyok, még mielőtt valaki megvádol)

2015. jún. 4. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Az átlagos lányoknak is van puncija, és sokkal nagyobb sikere van a pasiknak egy "gyönyörű vagy" szöveggel mint egy "átlagos vagy, dugunk?" gondolom ennek te sem örülnél. Bár gondolom most azt várod, hogy mindenki istenítsen mint ahogy a való életben is a sok kis szűz pö cs teszi annak reményében hátha megdughatnak, de nehogy már azt hidd h körülötted forog a világ..
2015. jún. 4. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom ami veled történt gyerekként

ismerős sajnos a helyzet,csak én nem születtem szépnek! :(

a külső az úgyis kopik idővel mindenkinél...sajnos :(

Fogadd el magad,olyan vagy amilyen!

Ezen nehéz változtatni,de lehet hogy elfognak fogadni!

Minden jót kívánok,sok sikert!

2015. jún. 4. 16:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Küldjél privátban képet. Anélkül nem lehet megmondani.
2015. jún. 4. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

de sok megkeseredett ember van itt

persze, hogy lehet önbizalomhiányod. néha nekem is van, pedig semmi okom rá. ha tudod mitől van (gyerekkorod), akkor próbáld meg feldolgozni magadban a múltat. engedd el:) növeld az önbizalmad. a szerénység jó tulajdonság, de az önbizalomhiány egyáltalán nem, az ellen tenni kell. de ne másoktól várj megoldást

2015. jún. 4. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Van barátod?
2015. jún. 4. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!