Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben van okom félni, az általam szépnek érzékelt nőktől?
Mikor ne menjek a közelükbe?
Ha muszáj velük valamiért kommunikálnom, hogyan ne viseljedjek előttük?
Egyáltalán, hogyan kell előttük természetesen viselkednem, ha már sokszor bántottak ilyenek, verbálisan megaláztak és hónapokig mély depresszióba estem, mert kiröhögtek.
Kérdésem azért is fontos, mert bármikor kerülhetek olyan munkahelyre, ahol egy ilyen nő lesz a főnököm.
33/F
Hát ne hagyd magad. Régen én is ilyen voltam, most visszagondolva ugyanazokat mondaná nekem egy nő, elküldeném őket a jó édes .........
Az a baj az ilyen nőkkel, hogy rengeteg olyan férfi van, mint te, és ők adják alájuk a lovat. Többek között ezért is vannak "főnök" pozícióban, holott leginkább egy zöldségesbódéban lenne a helyük tudásuk szerint.
Nem kell egyáltalán, hogy alárendeld magad előttük, ne úgy tekints mindegyikre, mint egy kihívásra, vagy megszerzendő értéktárgyra.
Volt egy főnököm, ő kb 5 perc alatt képes volt lerombolni egy ilyen "szép nőnek" az addigi életén keresztül építgetett önbizalmát, akik irodavezetőnek jelentkeztek.
Nem, nem azok a nőket bántotta, akik aranyosak, kedvesek voltak, hanem a bunkó, nagyszájú, de szép nőket.
Az emberek mindig mindenkit megaláznak, akin látják a kiszolgáltatottságot, nemcsak a szép nők ilyenek, hanem a csúnya nők is és a férfiak is.
Tanuld meg leszarni őket, és semmi félnivalód nem lesz tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!