Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki megszépül? Vagy mitől látják szépnek 1-2 évvel később, mikor előtte lecsúnyázták?
Még tiniéveimben folyamatosan megkaptam, h csúnya vagyok, kortársak, ismerősök, ismeretlenektől is az utcán, fiúk-lányoktól vegyesen. Ez kb 22 éves koromig így ment, senki nem mondta h szép vagyok, de még csak nem is kellettem senkinek sem..
Most 24 éves vagyok, és folymatosan csinosnak, szépnek neveznek, idegenek fordulnak meg utánam, akarnak ismerkedni, sőt akik még korábban kutyába se vettek olyanok is.
Közben annyi történt bennem, hogy teljesen begubóztam, ami nem is csoda szerintem, és úgy voltam vele, oké, ha nem kellek senkinek, meg észre se vesznek, akkor mindegy is hogy nézek ki, többé nem akarok másoknak megfelelni, hanem csak magamnak, ezért csak magamnak akarok tetszeni, és úgy öltözök fel hogy magamat szépnek lássam. Szoknya, ruhák, magassarkú, vagy elegáns felső nadrággal.
Erre fel hirtelen az utóbbi hetekben tapadtak rám a pasik. Épp mikor elhatároztam, hogy nem fog érdekelni már senki a sok pofára esés után.
Most tényleg ennyire csak a külső számít? Ennyire semmitmondó felszínes ez a világ? Mert szerintem nem vagyok se jobb, se szebb mint régen, csak a stílusom lett más, amiben jól érzem magam végre.
Nem értem, miért kell csodálkozni, hogy ha csinosan öltözöl, csinosnak tartanak.
Igen, a világ felszínes, ez van.
Persze, a környezetemben több ilyen lány van. A gimi után elkezdtek nőiesebben öltözködni (szoknya, tűsarkú stb), sminkelni és csináltattak egy jó frizurát. Azóta ömlenek utánuk a srácok, de valóban, tényleg jobban néznek ki így, és jobb a kisugárzásuk. ennek köszönhetően már nincs akkora világfájdalmuk, és tényleg jó személyiségük lett.
Igazából csak az igényesség és a nőiesség számít, ami a tinikben sokszor nincs meg, de miután kinövik, igazi nő lesz belőlük. Smink, nőies ruhák, magassarkú, ennyi bőven elég ahhoz h egy _férfinek_ (nem kisfiúkra gondolok) tetsszél, a szépség meg tök relatív.
Semmitmondó felszínes? Igen is meg nem is. Gondolj arra, h átlagosan 3 mp-ünk van megítélni valakit - nyilván nem a kis lelke elemzésével fogunk bajlódni. Meg aztán, a külsőd a legjobb lehetőség arra, h kifejezd magad.
De ez csak egy alap, ehhez jön még a többi tulajdonság, de ha ezek az _alap_ dolgok nincsenek meg egy nőben, kár is miről beszélni.
De te magad is azt mondod, hogy jobban érzed magad így a bőrödben. Amit nyilván a férfiak is észrevesznek, hisz mindenféle öltözködésbeli preferencia mellett azért a legfontosabb, a kisugárzás egy nőben.
Már csak egyet nem értek? Amikor annyira akartál egy srácot fogni, miért nem öltözködtél olyan stílusban, amiben jól érzed magad? Főleg h minden lány tudja, hogy a férfiak a nőies cuccokat részesítik előnyben egy nőn.
24/F
Velem is ez volt, a középsuli végéig csúnyának tituláltak bár nem forogtam sok helyen, inkább csak suliba jártam. De mikor végre kiszabadultam abból az idióta osztályból, hirtelen minden megváltozott, egyre jobban érzem magam a bőrömben, bár volt nemrég, hogy egy pasi visszautasított, kb 3 hónapig megint csúnyának éreztem magam észre is vettem h visszacsökkent az "udvarlóim" száma, ugyhogy a kisugárzás tényleg fontos, de nyilván a megjelenés is.
25/L
A világ tényleg felszínes, de itt inkább az utolsó mondatban van a megoldás. "amiben jól érzem magam végre"
Ez olyan, mint férfiaknál a magabiztosság. Egy nő is kivirul és vonzóvá válik, ha végre felhagy a belső szorongásaival.
Egyébként a kamaszkori piszkálásokat és bunkózásokat ne vedd magadra, mindig rászállnak arra aki reagál vagy érezhetően érzékenyebb típus. Ugyan kicsivel idősebb vagyok nálad, de még messze a harminctól és egy generáció, tudom menyire más internet mellett nőni fel, ahol orrba-szájba mindenhonnan kisportolt, izomtól duzzadó férfiaknak vagy magazin címlapon pózoló modelleknek kellene megfelelni ahhoz, hogy az emberek sekélyesebb része egyáltalán emberszámba vegyen.
Ne foglalkozz velük, tényleg nem érdemes. Ha pedig valakin gyanítod, hogy tényleg csak a kihívóbb / alakod jobban kiemelő ruha miatt kezel másként, azzal azért már első randevún lefogod azért ezt tudni szűrni, a kérdésed alapján értelmes lánynak tűnsz, nem lesz gondod.
Sok sikert, a hozzáállásod máris tökéletes. :-)
Sem régen, se manapság nem sminkelek, volt 2 év amikor a bb krémeket használtam, de most teljesen felhagytam azzal is, nem festem magam, se szemkihúzás, vagy ilyen alap dolgok. Csak azért írom, mert sokan a sminket is emlegettétek.
Igen, vékony vagyok, viszont alacsony, ami amúgy nem frusztrál, de jobban tetszenek a magas cipők.
Hét értelmesnek tartom magam (mérnök csaj nem nő minden bokorban..) de tényleg nulla önbizalmam van a kérdésben leírt előznények, évek miatt.
"Már csak egyet nem értek? Amikor annyira akartál egy srácot fogni, miért nem öltözködtél olyan stílusban, amiben jól érzed magad? Főleg" Mert padlón voltam, totálisan, hiába tetszett valaki, már reflexből az volt bennem, hogy úgyse kellhetek neki.
Most meg már hogy kellenék, tele vagyok félelmekkel még mindig, hogy nem leszek elég jó és megint csak pofára eses lesz.
Én fiú vagyok fiatal koromban nekem is sokat mondták hogy ronda vagyok
Aztán kamaszkor alatt sokat változott az arcom, és azután most jól nézek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!