Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki megszépül? Vagy mitől látják szépnek 1-2 évvel később, mikor előtte lecsúnyázták?

Figyelt kérdés

Még tiniéveimben folyamatosan megkaptam, h csúnya vagyok, kortársak, ismerősök, ismeretlenektől is az utcán, fiúk-lányoktól vegyesen. Ez kb 22 éves koromig így ment, senki nem mondta h szép vagyok, de még csak nem is kellettem senkinek sem..

Most 24 éves vagyok, és folymatosan csinosnak, szépnek neveznek, idegenek fordulnak meg utánam, akarnak ismerkedni, sőt akik még korábban kutyába se vettek olyanok is.

Közben annyi történt bennem, hogy teljesen begubóztam, ami nem is csoda szerintem, és úgy voltam vele, oké, ha nem kellek senkinek, meg észre se vesznek, akkor mindegy is hogy nézek ki, többé nem akarok másoknak megfelelni, hanem csak magamnak, ezért csak magamnak akarok tetszeni, és úgy öltözök fel hogy magamat szépnek lássam. Szoknya, ruhák, magassarkú, vagy elegáns felső nadrággal.

Erre fel hirtelen az utóbbi hetekben tapadtak rám a pasik. Épp mikor elhatároztam, hogy nem fog érdekelni már senki a sok pofára esés után.

Most tényleg ennyire csak a külső számít? Ennyire semmitmondó felszínes ez a világ? Mert szerintem nem vagyok se jobb, se szebb mint régen, csak a stílusom lett más, amiben jól érzem magam végre.

2015. máj. 30. 19:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hmm ezen én is átestem :)

Amikor középsuliba jártam , fiatalabb koromban még mondjuk ki borzalmasan néztem ki amit többször a szemembe is közöltek. Aztán olyan 18 éves korom körül neki álltam edzeni mert már tényleg zavart h egy fogpiszkáló, görcs vagyok (60 kg voltam). Aztán jó ideig nem ismerkedtem kerültem a nők társaságát inkább erre fókuszáltam mert ebben örömömet leltem és imádtam/imádom . Aztán teltek az évek egyre jobb és jobb lettem. Most 5 év után izmos sportos testtel már csak bókot kapok h mennyit változtam milyen durva lettem és akik akkor patkánynak meg mindenféle becenévvel elláttak most tanácsokat kérnek :) A személyiségem ez idő alatt jelentősen megváltozott sokkal kiegyensúlyozottabb magabiztosabb lettem , ugyanakkor nem vagyok elszállva magamtól nem tartom magamat semmivel se többre. És azóta több jelentkezőm is akad , ami régen 0 volt , sőt kisebb százalékban utasítanak vissza..... De azért csak a külső dolgokat soroltam fel mert belsőleg nem érzem úgy h változtam volna. Volt olyan is h ahol dolgoztam ilyen 2 számmal nagyobb pólót kaptam és sokáig abban láttak csak a kolleginák , nők akik szintén mellettem dolgoztak . Természetesen a személyiségemet is kedvelték mert vidám vagyok és humorérzékem is viszonylag jó, kellemes társaságnak tartanak és érdeklődő vagyok....aztán egyszer hamarabb elmentem mert dolgom volt és átöltöztem bent , megláttak sima utcai cuccban feszülős pólóban.....Na utána már abszolút más szemmel néztek rám és teljesen máshogy viszonyultak hozzám , nem mertek úgy viccelődni meg sokkal komolyabbak lettek :D Szóval ennyit számít a külső:)

2015. jún. 1. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!