Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után minden megszépül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után minden megszépül?

Figyelt kérdés

Szakítottunk, közös megegyezés. Nem működött a kapcsolat, én is tudtam, ő is tudta. Viszont ahogy vége lett elkezdett borzalmasan hiányozni, meg azon kezdtem el gondolkozni, hogy most már vége a közös programoknak, nem lesz több romantikus este, soha többet nem fekszem le vele stb. Miért lehet az, hogy amikor kapcsolatban voltunk nem értékeltem őt és nem nagyon érdekelt a végén már, így meg hogy vége most baromira rossz? 2 évig voltunk együtt.

F/22

2013. okt. 30. 07:44
 1/4 Bebee válasza:
Olyan,mint a levegő.Csak a hiányát érzed.
2013. okt. 30. 08:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán azért mert mindenki akkor értékeli a dolgait amikor már elvesztette őket. De ez az érzés normális, mindenkivel így van. Sokkal jobban hiányzik amikor tudod, hogy elvesztetted, hogy már sosem lesztek együtt. Túl kell lendülni rajta. Elfoglalod magad mással és előbb utóbb el fog múlni ez az időszak.
2013. okt. 30. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Azóta már elmúlt ez a rossz érzés?
2014. szept. 1. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki, mert azóta újra összejöttünk és most lett vége :D Szóval sajna, nem :(
2014. szept. 2. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!