Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szépnek mondott lánynak lehet önbizalomhiánya?
Kb tinikorom óta érdeklődnek utánam a srácok, sosem volt olyan, hogy aki nekem bejött, az ne viszonozná, holott legalább már 20 fiú tetszett az évek során.
Nagyon egyszerűen öltözködöm, nincs festve a hajam, sminkelni is alig szoktam (szempillaspirál). Emellett csendes és hétköznapi is vagyok. Meg durván önbizalomhiányos.
Szóval hiába a napi 500 látogatás társkeresős közösségi oldalon meg ilyenek, nagyon sokszor padlón vagyok, és nem látom szépnek magam.
Nagyon kis mértékben javult csak a helyzet az évek során.
Tegnap suliban az egyik csoporttársam (néha beszélgetünk csak) váratlanul meglepett egy "Gyönyörű vagy ma" SMS-sel, egy másik srác meg megmondta, hordhatnám gyakrabban kibontva a hajam, nagyon illik.
Akkor én miért nem tudom magam huzamosabb ideig szépnek érezni?
22n
(nem egónövelős pitsa vagyok, még mielőtt valaki megvádol)
hát átlagos lány vagy ezek szerint,a férfiak mindenki felistenítenek akinek puncija van vagy,egy százalék esélyt látnak megdugni
ha önbizalomhiányod van nyilván okkal van,célszerűbb reálisan látni önmagad,mint hogy most te azt várod hogy egy szép kivételes lánynak gondoljon a világ,csak azért mert pár srác istenít egy társkeresőn omg :D
fogadd el magad,ha nem is vagy túl szép,az vagy aki! ennyi.
mit kell jobbnak mutatni magad mint vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!