Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép külső, rengeteg udvarló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép külső, rengeteg udvarló, intelligencia, belső értékek. Mégsem volt egyetlen normális kapcsolatom sem, mindig a hülyéket fogtam ki. Volt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
Szép lánynak tartanak,aki belső értékekkel is egyaránt rendelkezik,intelligens,jó szándékú lány vagyok..Sok fiúbarátom van,szeretek beszélgetni-ismerkedni,mindig voltak és vannak is udvarlóim.. Mégsem találtam még olyan srácot aki "igazi" lett volna,volt egy komoly kapcsolatom de nagyon csúnya vége lett,sosem találkoztam a számomra megfelelő emberrel..Aki rendes lett volna az iránt én nem éreztem semmit,akik tetszettek azok meg bunkók voltak,kihasználtak,vagy megaláztak..Próbáltam mindig jóindulattal tekinteni az emberekre,többet láttam beléjük sajnos.. Miért nem találom meg a hozzám illő embert ? Nagyon elkeserít hogy csak olyanokat vonzok be akikkel nem működik a dolog..Jár valaki hasonló cipőben ? 20/L
2015. jún. 2. 18:53
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

ddevastator meg valoban kimeriti a szanalom tetofokat egy ilyen uzenet utan. ;)

Az üzenet szövege: lúzer? megnézném én a pofádat kettőnk közül ki az :D csahos kutya

attól hogy neked nem tetszik a válasz míg építő jellegű,és tanulságos,verd anyadba legközelebb.

Hulye kisgyerek :*.

2015. jún. 2. 23:46
 42/42 anonim ***** válasza:

Volt egyszer egy pasi, aki elmúlt már 40 éves, otthon lakott az özvegy édesanyjával.

Sokáig kereste a tökéletes nőt.

Egy alkalommal úgy tűnt, megtalálta őt a neten.

Leveleztek egy ideig, skype-oltak... stb.

Végül megbeszélték a randit, melyre mind a ketten elmentek.

A pasi hazaért a randiról és az édesanyja megkérdezte:

- Lesz esküvő, fiam?

- Nem lesz, mama.- felelte a pasas.

- Miért nem lesz?-kérdezte az édesanyja

- Mert az a nő, akivel ma találkoztam számomra tökéletes nő. De ő a számára tökéletes férfit keresi.

2015. jún. 3. 01:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!