Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép külső, rengeteg udvarló, intelligencia, belső
értékek. Mégsem volt egyetlen normális kapcsolatom sem,
mindig a hülyéket fogtam ki. Volt már valakivel hasonló?
Figyelt kérdés
Szép lánynak tartanak,aki belső értékekkel is egyaránt rendelkezik,intelligens,jó szándékú lány vagyok..Sok fiúbarátom van,szeretek beszélgetni-ismerkedni,mindig voltak és vannak is udvarlóim.. Mégsem találtam még olyan srácot aki "igazi" lett volna,volt egy komoly kapcsolatom de nagyon csúnya vége lett,sosem találkoztam a számomra megfelelő emberrel..Aki rendes lett volna az iránt én nem éreztem semmit,akik tetszettek azok meg bunkók voltak,kihasználtak,vagy megaláztak..Próbáltam mindig jóindulattal tekinteni az emberekre,többet láttam beléjük sajnos.. Miért nem találom meg a hozzám illő embert ? Nagyon elkeserít hogy csak olyanokat vonzok be akikkel nem működik a dolog..Jár valaki hasonló cipőben ? 20/L
Ne jelents ki olyat amiről fogalmad sincs.. Főleg úgy,hogy semmi személyes kontaktusod nincs velem,nem beszélgettél velem,nem ismersz...Te kergetsz képet :)
2015. jún. 2. 20:36
32/42 anonim válasza:
Nem is vágyom rá, hogy megismerjelek, hidd el. :):) Rinyagép vagy, egy örök álmodozó, aki ahelyett, hogy meglovagolná a jelen lehetőségeit, a múltban, vagy a jövőn rágódik, és elzárja magát az emberektől.
2015. jún. 2. 20:40
33/42 A kérdező kommentje:
Rosszul látod,de úgy gondolom kár erről internetes vitát nyitni hogy ki milyen...Próbálhatunk elemezgetni a nagyvilágba látatlanul,semmi értelme :)
2015. jún. 2. 20:43
34/42 anonim válasza:
adom a véleményt :D azt hiszi neki jár minden,csak úgy....majd rájön :D
és mi az hogy,nekem van nagy arcom? nekem van mire legalább.
"Szép külső, rengeteg udvarló, intelligencia, belső értékek." ilyen intróval szerintem pszt! ;)
Kérdező, szerintem nem kéne beleugrani minden kapcsolatba és igen kicsit távolságtartónak kell maradni, addig amíg semmi nem biztos. Az ismerkedési fázist is hosszabbítsd meg, így talán kitudod kerülni a rosszabb arcokat.
2015. jún. 2. 21:45
36/42 A kérdező kommentje:
Utolsó : Köszönöm,jól esett a hozzászólásod :) Megfogadom a tanácsod,elővigyázatosabb leszek a jövőben.:)
2015. jún. 2. 22:06
37/42 anonim válasza:
Valóban sablon sekélyes, ám naív kislányról van szó.
Egy síkhülyének is nyilvánvaló, hogy elsósorban csinos vagy, /ezért a sok a fiú barát, ők ugye a normális srácok, akiknek kellenél, de persze nem mondják, mert tudják milyen 'igényeid' vannak, cserébe gondolom párat felhőztetsz is/ igy a sok-sok közül kiszúrod a legmenőbbet, tulajdonságoktól függetlenül, aztán pislogsz, hogy 'kiderül' bunkó /a valóságban persze már az eljén is tudtad, hogy jellemtelen gyökér, dehát annyira de annyira.../
Szoval ja, tankönyvi példa.
2015. jún. 2. 22:47
38/42 anonim válasza:
35os, a kötözkő lúzerek pontosan ugyanazt írták amit te, kevésbé seggnyaló, és önfelmentő formában
2015. jún. 2. 22:49
39/42 anonim válasza:
Én amit javasolni tudok h csak húzd a pasik agyát és folyamatosan teszteld mennyire figyelnek arra amit mondasz, mennyire figyelnek oda rád, mennyire igyekeznek, rengeteget kérdezz tőlük és sokszor kérdezz vissza ott bele tudnak bukni ha kamuztak ;) És legfőképpen fel a fejjel és sok sikert :)
2015. jún. 2. 22:50
40/42 anonim válasza:
Hat eleg gaz, hogy egybol seggnyalonak nevezel, csak azert mert nem szolok be neki, meg nem hordom el es allitok rola hulyesegeket a sajat hulye tapasztalataim miatt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!