Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép külső, rengeteg udvarló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép külső, rengeteg udvarló, intelligencia, belső értékek. Mégsem volt egyetlen normális kapcsolatom sem, mindig a hülyéket fogtam ki. Volt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
Szép lánynak tartanak,aki belső értékekkel is egyaránt rendelkezik,intelligens,jó szándékú lány vagyok..Sok fiúbarátom van,szeretek beszélgetni-ismerkedni,mindig voltak és vannak is udvarlóim.. Mégsem találtam még olyan srácot aki "igazi" lett volna,volt egy komoly kapcsolatom de nagyon csúnya vége lett,sosem találkoztam a számomra megfelelő emberrel..Aki rendes lett volna az iránt én nem éreztem semmit,akik tetszettek azok meg bunkók voltak,kihasználtak,vagy megaláztak..Próbáltam mindig jóindulattal tekinteni az emberekre,többet láttam beléjük sajnos.. Miért nem találom meg a hozzám illő embert ? Nagyon elkeserít hogy csak olyanokat vonzok be akikkel nem működik a dolog..Jár valaki hasonló cipőben ? 20/L
2015. jún. 2. 18:53
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Ne jelents ki olyat amiről fogalmad sincs.. Főleg úgy,hogy semmi személyes kontaktusod nincs velem,nem beszélgettél velem,nem ismersz...Te kergetsz képet :)
2015. jún. 2. 20:36
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem is vágyom rá, hogy megismerjelek, hidd el. :):) Rinyagép vagy, egy örök álmodozó, aki ahelyett, hogy meglovagolná a jelen lehetőségeit, a múltban, vagy a jövőn rágódik, és elzárja magát az emberektől.
2015. jún. 2. 20:40
 33/42 A kérdező kommentje:
Rosszul látod,de úgy gondolom kár erről internetes vitát nyitni hogy ki milyen...Próbálhatunk elemezgetni a nagyvilágba látatlanul,semmi értelme :)
2015. jún. 2. 20:43
 34/42 anonim ***** válasza:

adom a véleményt :D azt hiszi neki jár minden,csak úgy....majd rájön :D

és mi az hogy,nekem van nagy arcom? nekem van mire legalább.

"Szép külső, rengeteg udvarló, intelligencia, belső értékek." ilyen intróval szerintem pszt! ;)

2015. jún. 2. 21:19
 35/42 anonim ***** válasza:
59%

Tipikus, kötekedős, rosszindulatú lúzerek vagytok.

Minek válaszoltok egyáltalán? Szánalmas.

Kérdező, szerintem nem kéne beleugrani minden kapcsolatba és igen kicsit távolságtartónak kell maradni, addig amíg semmi nem biztos. Az ismerkedési fázist is hosszabbítsd meg, így talán kitudod kerülni a rosszabb arcokat.

2015. jún. 2. 21:45
 36/42 A kérdező kommentje:
Utolsó : Köszönöm,jól esett a hozzászólásod :) Megfogadom a tanácsod,elővigyázatosabb leszek a jövőben.:)
2015. jún. 2. 22:06
 37/42 anonim ***** válasza:
62%

Valóban sablon sekélyes, ám naív kislányról van szó.

Egy síkhülyének is nyilvánvaló, hogy elsósorban csinos vagy, /ezért a sok a fiú barát, ők ugye a normális srácok, akiknek kellenél, de persze nem mondják, mert tudják milyen 'igényeid' vannak, cserébe gondolom párat felhőztetsz is/ igy a sok-sok közül kiszúrod a legmenőbbet, tulajdonságoktól függetlenül, aztán pislogsz, hogy 'kiderül' bunkó /a valóságban persze már az eljén is tudtad, hogy jellemtelen gyökér, dehát annyira de annyira.../

Szoval ja, tankönyvi példa.

2015. jún. 2. 22:47
 38/42 anonim ***** válasza:
67%
35os, a kötözkő lúzerek pontosan ugyanazt írták amit te, kevésbé seggnyaló, és önfelmentő formában
2015. jún. 2. 22:49
 39/42 anonim ***** válasza:
Én amit javasolni tudok h csak húzd a pasik agyát és folyamatosan teszteld mennyire figyelnek arra amit mondasz, mennyire figyelnek oda rád, mennyire igyekeznek, rengeteget kérdezz tőlük és sokszor kérdezz vissza ott bele tudnak bukni ha kamuztak ;) És legfőképpen fel a fejjel és sok sikert :)
2015. jún. 2. 22:50
 40/42 anonim ***** válasza:

Hat eleg gaz, hogy egybol seggnyalonak nevezel, csak azert mert nem szolok be neki, meg nem hordom el es allitok rola hulyesegeket a sajat hulye tapasztalataim miatt...

Bocs , tenyleg.

2015. jún. 2. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!