Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép külső, rengeteg udvarló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép külső, rengeteg udvarló, intelligencia, belső értékek. Mégsem volt egyetlen normális kapcsolatom sem, mindig a hülyéket fogtam ki. Volt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
Szép lánynak tartanak,aki belső értékekkel is egyaránt rendelkezik,intelligens,jó szándékú lány vagyok..Sok fiúbarátom van,szeretek beszélgetni-ismerkedni,mindig voltak és vannak is udvarlóim.. Mégsem találtam még olyan srácot aki "igazi" lett volna,volt egy komoly kapcsolatom de nagyon csúnya vége lett,sosem találkoztam a számomra megfelelő emberrel..Aki rendes lett volna az iránt én nem éreztem semmit,akik tetszettek azok meg bunkók voltak,kihasználtak,vagy megaláztak..Próbáltam mindig jóindulattal tekinteni az emberekre,többet láttam beléjük sajnos.. Miért nem találom meg a hozzám illő embert ? Nagyon elkeserít hogy csak olyanokat vonzok be akikkel nem működik a dolog..Jár valaki hasonló cipőben ? 20/L
2015. jún. 2. 18:53
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Nem fogalmaztam világosan.. Utólag derült ki hogy bunkókról volt szó,eleinte rendesek voltak,és itt jött képbe a jóindulat,többet láttam beléjük mint ami volt,majd egy idő után kipattant hogy mégsem olyan értékes emberek mint hittem.
2015. jún. 2. 19:04
 12/42 anonim ***** válasza:
95%
11: Hát, valóban nem mert így csak a sztereotípiát erősítetted. Mondanék egy trükköt: Ne ugorj bele olyan gyorsan a párkapcsolatokba, kicsit túráztasd a jelölteket. Hidd el, elég hamar ki fog bújni a szög a zsákból. Utána pedig lehet mással próbálkozni.
2015. jún. 2. 19:08
 13/42 anonim ***** válasza:
10%
Hát, így nagyon nehéz lesz sajnos. Esetleg egy rendes srácban nem-e tudnád meglátni az igazit egyfajta "befektetés" szerűen és mondjuk rávenni, hogy szebbítse magát,járjon gyúrni,stb?
2015. jún. 2. 19:11
 14/42 A kérdező kommentje:
Igen,lehet hogy pont ez a probléma hogy nagyon szeretnék már "szeretni valakit",és beleugrok meggondolatlanul,majd amikor jobban megismerem az illetőt,akkor derül ki hogy cseppet sem olyan mint amilyennek elképzeltem addig.. Viszont lassan már félek megnyílni és komolyabban ismerkedni,mert az van bennem hogy lehet azon a srácon is csak maszk van ami nekem akkor szimpatikus,később meg bántani fog..
2015. jún. 2. 19:12
 15/42 A kérdező kommentje:
Nekem nem a gyúráson van a hangsúly,nem érdekelnek ezek a dolgok..Ha alapvetően tudok férfiként tekinteni rá és megvan köztünk a kémia,ha egy hullámhosszra kerülünk,megbízható és őszinte az nekem bőven elég.. De egy olyan sráccal nem szeretnék kezdeni akire nem tudok férfiként tekinteni. Viszont komolyan mondom néha úgy érzem hogy el vagyok átkozva,és tényleg nem fogok találni magam mellé egy számomra korrekt társat
2015. jún. 2. 19:15
 16/42 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna, ugyan ezt érzem nekem is volt egy két éves kapcsolatom azóta 1-2 hónap megállít pedig azért próbálkoztam nem csak vártam a csodát sok emberrel találkoztam, különböző természetűekkel de vagy ő lépett le vagy én valamiért nem működött igazán senkivel se és sokszor magamba keresem a hibát, hogy biztos én rontottam el valamit, pedig a kapcsolat két emberen múlik. Rendesen szomorú leszek ha az utcán boldog párokat látok de úgy is el fog majd jönni olyan akivel minden passzol csak idő kérdése. :)

20/L

2015. jún. 2. 19:16
 17/42 anonim ***** válasza:
91%
Azon nem gondolkoztál hogy ne a kémiát nézd először hogy működik-e ? Nekem nagyon sok olyan kapcsolatom volt,akik nem jöttek be első látásra,de minél többet beszélgettem velük,megismertem őket,annál inkább vonzóak lettek a szememben.Akikkel egyből megvolt a kémia,azokkal sok mindent nem lehetett kezdeni.
2015. jún. 2. 19:21
 18/42 A kérdező kommentje:
A mostani srác pont ilyen volt..Először nem érdekelt igazán,aztán elkezdtünk egyre többet beszélgetni,fél napokat-éjszakákat átbeszélgettünk,egyre közelebb engedtem magamhoz aztán az lett a vége hogy beközölte hogy mégse szeretné,mivel jön a nyár és elutazik,messze lennénk egymástól...Ott hagyott,én kiborultam,azóta szarik a fejemre.
2015. jún. 2. 19:26
 19/42 anonim ***** válasza:

Mit jelent a nagyon messze?

Szerintem még úgy is lehet állandó kapcsolat két ember között, hogy 150-200 km van köztük alapból.

2015. jún. 2. 19:28
 20/42 A kérdező kommentje:
Ez a távolság sem lenne több,ez csak a duma része volt szerintem...Gondolom bulizni szeretne a nyáron,stb
2015. jún. 2. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!