Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép külső, rengeteg udvarló, intelligencia, belső értékek. Mégsem volt egyetlen normális kapcsolatom sem, mindig a hülyéket fogtam ki. Volt már valakivel hasonló?
figyu nem olvastam végig,de egy nő ne válogasson sokat mert egyedül marad,egy jó pasi se fog a te tucat kegyeidért küzdeni,egy jó pasi szintén válogathat.
ezt elhiheted,kicsit vegyél vissza az arcodból meg ilyenek.
vagy ami marad abból válogathatsz te meg.
10-es vagyok, én meg úgy tapasztaltam, nem szabad megalkudni. Amikor megpróbáltam, soha nem sikerült teljes értékű, boldog kapcsolatot kialakítanom. Tudni kell mire, kire van szükségünk és megéri kivárni, amíg megtaláljuk.
Én is alább adhattam volna a húszas éveim elején és választhattam volna egy igényeimnek nem megfelelő férfit, aztán most vegetálhatnék egy boldogtalan kapcsolatban, már ha még együtt volnánk. Szerencsére nem tettem.
Mondjuk nekem nem volt akkora a kockázat, én azt sem bántam volna túlságosan, ha végül nem jön össze és egyedül maradok. Inkább, mint egy nyögvenyelős kapcsolat.
De nem így lett.
Én így voltam. Igazság szerint nagyon nehéz megfelelő párt találni. A legtöbb férfivel nem lehet mit kezdeni, megalkudni meg minek? Az a boldogtalan élet záloga.
Végül lazán vettem, voltak futó szexkapcsolataim. Meg két komolyabb, azokból rengeteget tanultam. Például azt, hogy a párkapcsolat nem az a hely, ahol az ember kompromisszumokat köthet. De a szexkapcsolatok is hasznosak voltak, ma már egész másképp tekintek a kérdésre, mint az elején, tapasztalatlanul.
Végül 25 éves koromra találtam olyan párt, akivel nem kell megalkudnom. Ez szerintem nincs olyan későn. De ha 30 éves koromban találtam volna meg, még az sem lett volna túl későn.
Gondold át te is ezt. 20 évesen még bőven van időd a pártalálásra :)
Nem épp intelligens szokás az akikkel elé nem írni vesszőt. :P
Olyan képet kergetsz magadban, amilyen férfi nem igazán van a valóságban. Szóval macskás lány leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!