Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép külső, rengeteg udvarló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép külső, rengeteg udvarló, intelligencia, belső értékek. Mégsem volt egyetlen normális kapcsolatom sem, mindig a hülyéket fogtam ki. Volt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
Szép lánynak tartanak,aki belső értékekkel is egyaránt rendelkezik,intelligens,jó szándékú lány vagyok..Sok fiúbarátom van,szeretek beszélgetni-ismerkedni,mindig voltak és vannak is udvarlóim.. Mégsem találtam még olyan srácot aki "igazi" lett volna,volt egy komoly kapcsolatom de nagyon csúnya vége lett,sosem találkoztam a számomra megfelelő emberrel..Aki rendes lett volna az iránt én nem éreztem semmit,akik tetszettek azok meg bunkók voltak,kihasználtak,vagy megaláztak..Próbáltam mindig jóindulattal tekinteni az emberekre,többet láttam beléjük sajnos.. Miért nem találom meg a hozzám illő embert ? Nagyon elkeserít hogy csak olyanokat vonzok be akikkel nem működik a dolog..Jár valaki hasonló cipőben ? 20/L
2015. jún. 2. 18:53
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Ha az ember már nem az 5. vagy 6. emberrel jár így, akkor ott az emberben is van hiba. Ergo a viselkedésed a hozzáállásod, a gondolkodásod a személyiséged lehet a probléma.
2015. jún. 2. 19:38
 22/42 anonim ***** válasza:
16%

figyu nem olvastam végig,de egy nő ne válogasson sokat mert egyedül marad,egy jó pasi se fog a te tucat kegyeidért küzdeni,egy jó pasi szintén válogathat.

ezt elhiheted,kicsit vegyél vissza az arcodból meg ilyenek.

vagy ami marad abból válogathatsz te meg.

2015. jún. 2. 19:42
 23/42 anonim ***** válasza:
24%
meg 20 évesen mit akarsz,életed szerelmét? ne viccelődjünk már.
2015. jún. 2. 19:44
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok, én meg úgy tapasztaltam, nem szabad megalkudni. Amikor megpróbáltam, soha nem sikerült teljes értékű, boldog kapcsolatot kialakítanom. Tudni kell mire, kire van szükségünk és megéri kivárni, amíg megtaláljuk.

Én is alább adhattam volna a húszas éveim elején és választhattam volna egy igényeimnek nem megfelelő férfit, aztán most vegetálhatnék egy boldogtalan kapcsolatban, már ha még együtt volnánk. Szerencsére nem tettem.

Mondjuk nekem nem volt akkora a kockázat, én azt sem bántam volna túlságosan, ha végül nem jön össze és egyedül maradok. Inkább, mint egy nyögvenyelős kapcsolat.

De nem így lett.

2015. jún. 2. 19:49
 25/42 A kérdező kommentje:
Vagy ami marad abból válogathatsz te meg.. Érdekes stílusod van mit ne mondjak.. Nők ne válogassanak,és tucat kegyeidért ?? Nagy szavakkal dobálózol,kettőnk közül úgy tűnik nem nekem van nagyobb arcom...
2015. jún. 2. 19:49
 26/42 anonim ***** válasza:
55%

Én így voltam. Igazság szerint nagyon nehéz megfelelő párt találni. A legtöbb férfivel nem lehet mit kezdeni, megalkudni meg minek? Az a boldogtalan élet záloga.

Végül lazán vettem, voltak futó szexkapcsolataim. Meg két komolyabb, azokból rengeteget tanultam. Például azt, hogy a párkapcsolat nem az a hely, ahol az ember kompromisszumokat köthet. De a szexkapcsolatok is hasznosak voltak, ma már egész másképp tekintek a kérdésre, mint az elején, tapasztalatlanul.

Végül 25 éves koromra találtam olyan párt, akivel nem kell megalkudnom. Ez szerintem nincs olyan későn. De ha 30 éves koromban találtam volna meg, még az sem lett volna túl későn.

Gondold át te is ezt. 20 évesen még bőven van időd a pártalálásra :)

2015. jún. 2. 19:55
 27/42 anonim ***** válasza:

Nem épp intelligens szokás az akikkel elé nem írni vesszőt. :P

Olyan képet kergetsz magadban, amilyen férfi nem igazán van a valóságban. Szóval macskás lány leszel.

2015. jún. 2. 20:16
 28/42 anonim ***** válasza:
28%
Mert neked is a parasztok kellenek, ahogy minden nőnek.
2015. jún. 2. 20:21
 29/42 A kérdező kommentje:
Milyen képet kergetek ? Semmi konkrétumot nem írtam,te mégis megállapítod hogy nem létezik olyan férfi..Értelmezd a problémámat kötekedés helyett.
2015. jún. 2. 20:29
 30/42 anonim ***** válasza:
66%
Hidd el, ismerem a magadfajta kérdezőket. Nem kötekedésnek szántam.
2015. jún. 2. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!