Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire égő az ilyen kapcsolat?
Az mindegy!
Az elején azt fogod érezni, hogy milyen jó, hogy van egy érett nőd, akivel beszéletni is tudsz, aztán jön az h el kéne játszanod a férj szerepet, amire még nem vagy készen, utána meg csak csóválni fogod a fejed, hogy ki ez a vénség melletted.
Legyen eszed.
Miért lenne gáz? A kölcsönös szeretet meg a tisztelet nem a koron múlik, egy párra sincs ráírva hogy hány év van köztük. nekem is van korkülönbséges kapcsolat az ismeretségi körömben és köszönik jól vannak. Mármint a nő javára korkülönbséges.
A 11-esnél meg álmodik a nyomor ;)
Pár év korkülönbség erre vagy arra 20-22 év fölött már egyáltalán nem számít. Az életút már többet számít, nem lehet összehasonlítani egy 22 évet egyetemistát valakivel aki 18 éves kora óta dolgozik és valakivel, akinek 20 évesen már gyereke született... Csak a kor már nem nagyon számít itt.
A magasság se kell, hogy számítson. De van, akinek számít. Több embernek, mint a korkülönbség (ha ilyen minimális). Mondjuk pár centivel magasabb lányt a te konkrét magasságoddal szerintem nehezebben találsz, mint 10 centivel magasabbat, de nem vagyok benne biztos. Én nem tudnék nálam alacsonyabb pasival járni (160cm se vagyok), mert annyira megszoktam, hogy MINDENKI magasabb nálam, ha véletlenül találkozok egy lánnyal, aki alacsonyabb, rettenetesen zavar, hogy rálátok a fejére meg lefelé kell nézni, nem vagyok hozzászokva. Aki már 165-170cm megvan, annak nincs ez a megszokása ennyire. De simán lehet, hogy egy 160cm-es lány meg ellesz azzal, hogy végre nem törik ki a nyaka, amikor csókolózik a pasijával, mindenki más... Simán találhatsz lányt, ne ezeken múljon, hogy bepróbálkozol-e.
Idősebb vagyok, viszont 23 cm-vel alacsonyabb, jól meg vagyunk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!