Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire égő az ilyen kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire égő az ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Az ha a lány magasabb vagy idősebb. Tudom, hogy nem más véleménye nem kellene, hogy számítson de mégis ti ismertek ilyen kapcsolatokat? Az van, hogy jövő hét végén lesz a közelben egy motoros találkozó ahol jó sokan lesznek (gondolom fiatal egyedülálló környékbeli lányok is) és végre szeretnék már valakivel összejönni. De nehogy azt gondoljátok, hogy most csak azért akarok összejönni valakivel, hogy végre legyen barátnőm mindegy alapon akármennyire is rossz. Csak azért érdekelne mert itt borsodban (Kazincbarcikától nem messze) nem igazán vannak olyasmi rendezvények amik kb ezer embert mozgatnak meg nem még olyanok ahol ennyi rocker lenne ezért az ilyeneknek elég nehéz ismerkedni. Annak ellenére sem, hogy nem igazán vagyok válogatós nekem tök mindegy a hajszín az hogy telt-e a lány (egyébként szeretem a kissé teltebb lányokat persze bizonyos határon belül) vagy vékony-e jó azért ne csont sovány legyen. Itt megint nem azt akarom mondani, hogy megint mindegy kivel jövök össze hanem engem az ilyesmi tényleg nem érdekel annyira... Meg így 24 évesen kicsit ciki szűznek lenni. Mondjuk én nem vagyok annak a híve hogy tízen egy-két évesen már mindenki végigmenjen mindenkin de akkor is...
2015. jún. 2. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%

Az mindegy!

Az elején azt fogod érezni, hogy milyen jó, hogy van egy érett nőd, akivel beszéletni is tudsz, aztán jön az h el kéne játszanod a férj szerepet, amire még nem vagy készen, utána meg csak csóválni fogod a fejed, hogy ki ez a vénség melletted.

Legyen eszed.

2015. jún. 6. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Értelmes felnőtt ember nem egy anyakönyvi kivonattal randizik. Nincs egy párra sem ráírva a köztük lévő korkülönbség, kivéve ha az kirívó, de ugye itt 2-3 évről beszélünk. Az előző meg f..szágokat ír, mitől lenne elhasznált ugyan egy nálad 2 évvel idősebb csaj? Ha teszik és meg te is neki akkor nem gáz csöppet sem.
2015. jún. 6. 19:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Kösz a választ! A nő javára való néhány centis kor különbségről mi a véleményed?
2015. jún. 6. 19:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit :) Pár centi sem a világ. Ha mondjuk a csaj kirívóan magas akkor lehet neki kényelmetlen lehet picit. De ha utalsz rá, hogy neked ez nem probléma akkor tuti őt sem fogja zavarni...:) Ezt tapasztalatból írom, én is nyúlánk csajszi vagyok aztán előbb fordul meg a fejemben hogy a pasi mit gondol a dologról mint hogy én hogy érzek :D Mások véleménye meg kit érdekel? Magadért kell a csaj vagy hogy mutogasd?
2015. jún. 6. 19:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? A kölcsönös szeretet meg a tisztelet nem a koron múlik, egy párra sincs ráírva hogy hány év van köztük. nekem is van korkülönbséges kapcsolat az ismeretségi körömben és köszönik jól vannak. Mármint a nő javára korkülönbséges.

A 11-esnél meg álmodik a nyomor ;)

2015. jún. 6. 20:05
 16/18 anonim ***** válasza:
A szerelem vak! Les.arja a magasság- és korkülönbséget! Idegenekkel meg benkő foglalkozni :-)
2015. júl. 13. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Pár év korkülönbség erre vagy arra 20-22 év fölött már egyáltalán nem számít. Az életút már többet számít, nem lehet összehasonlítani egy 22 évet egyetemistát valakivel aki 18 éves kora óta dolgozik és valakivel, akinek 20 évesen már gyereke született... Csak a kor már nem nagyon számít itt.

A magasság se kell, hogy számítson. De van, akinek számít. Több embernek, mint a korkülönbség (ha ilyen minimális). Mondjuk pár centivel magasabb lányt a te konkrét magasságoddal szerintem nehezebben találsz, mint 10 centivel magasabbat, de nem vagyok benne biztos. Én nem tudnék nálam alacsonyabb pasival járni (160cm se vagyok), mert annyira megszoktam, hogy MINDENKI magasabb nálam, ha véletlenül találkozok egy lánnyal, aki alacsonyabb, rettenetesen zavar, hogy rálátok a fejére meg lefelé kell nézni, nem vagyok hozzászokva. Aki már 165-170cm megvan, annak nincs ez a megszokása ennyire. De simán lehet, hogy egy 160cm-es lány meg ellesz azzal, hogy végre nem törik ki a nyaka, amikor csókolózik a pasijával, mindenki más... Simán találhatsz lányt, ne ezeken múljon, hogy bepróbálkozol-e.

2015. aug. 6. 04:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Idősebb vagyok, viszont 23 cm-vel alacsonyabb, jól meg vagyunk.

N

2015. aug. 6. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!