Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak körülöttem állandóan összejön normális kapcsolat, én még a randiig sem jutok el. Mi velem a baj? Selejt vagyok?
1: Pedig már el szerettelek volna hívni valahova. De ha nem, hát nem.
Amúgy ennyiből nem tudom, hogy mi az oka. Talán az, hogy élőben sem igazán látszik rajtad, hogy akarnál kapcsolatot?
Vagy tényleg selejt vagy. Ki tudja ennyiből?
Ennyi leírásból fogalmam sincs, mi lehet az oka.
Az is lehet, hogy veled van a baj, és az is, hoyg próbálkoznak, csak nem veszed észre, vagy olyan helyeken jársz, ahol eleve nincsenek szóba jöhető férfiak. Mind a 3 eset külön elemzést igényelne, de azt se tudom, a 3 közül melyik esetről van szó.
Bár itt nem akarsz ismerkedni, egy találkozástól (amiből nem feltétlen kell többnek lennie) többet meg lehetne tudni erről az egészről. De ennyivel barátok, ismerősök is talán tudnának a kérdésedre válaszolni, akik jobban ismernek téged és a környezeted, helyzeted.
Mert lehet még nem talált rád egy olyan srác aki értékelni tud.
írtad, hogy nem ismerkedési céllal írtad ki a kérdést. Pedig itt gyakorin szerintem lennének jelentkezők :)
25F
Egy ehhez hasonló hozzászólás volt múltkor, a hölgy sírdogált, hogy ő senkinek sem kell, senki nem kezdeményez nála, stb.
Írta melyik buliban volt, hogy ott sem próbálkozott nála egy normális ember sem, csak bunkó, tudatlan és iszákos barmok, stb...
A vicc az egészben, hogy én is pont abban a házibuliban voltam, kértem a hölgytől képet (itt a gyakorin) és láss csodát, ő volt az egyetlen akinél bepróbálkoztam.
Nem iszok, nem dohányzok, bunkónak többnyire a megbuktatott diákjaim tartanak, de mégsem tartozok a normális kategóriába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!