Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miert van az hogy a bnom allandoan szid es serteget. Mit csinaljak?
Szoval 15 honapja egyut vagyunk, de mostanaba megvaltozott miota kiment kulfoldre "tanulni". Zsarol. fenyeget ha nem csinylom meg amit ker azt mondja keres mas vkit meg sajnalja hogy velem volt.. a magassagomal serteget.
nem tudom mitcsinaljak. nagyon szeretem. de en mar nem erzem ezt hogy o igen..
Reggelente meg delutan minden ok de este behulyul es vmikor tobb napig tart..nem is keres ha en nem keresem.. szerintetek? mitcsinaljak?
Hagyd ott a pics*ba.
Külföldön gondolom talált kin magának valami BMW-s barmot aki pénzel bass*a.
Én ott hagynám.
Találsz magasnak jobb lányt. :)
Hagyd ott, csak egy buta liba.
Több ilyen törődő pasija úgysem lesz, majd belátja Ő is, de remélhetőleg addigra Te jobbat találsz.
Hacsak nem vagy mazoista, akkor neked ez a kapcsolat már nem sok jót tartogat.
Ha együtt akarsz vele maradni, ami szerintem illogikus, akkor próbálj meg beszélni vele, hogy szerinted nem jó tulajdonságokkal bővült a személyisége, míg külföldön volt. Mondd el, hogy fáj, hogy sérteget és nem szeretnéd tovább ezt hallgatni, akár el is hagyod, hogyha nem változik meg- bár ennek lehet örülne is, azok alapján amit mondott.
Az is lehet, hogy azért csinálja, mert papucs vagy. Állj a sarkadra, ne hagyd magad, erőszakoskodni csak a gyengébbel lehet és azzal aki hagyja.
Én amúgy elhagynám, úgy tűnik egyáltalán nem érdekled, és amúgy is tiszta zizi :)
Igen?
Én kitenném a szűrét a csajnak!
Ne várd meg, hogy fordítva legyen!
Sosem értettem, hogy lehet elturni a sertegetest és szidast egy kapcsolatban. Még egy sima ismerostol sem fogadnam el, nemhogy a páromtól.
Egyszeru a dolog, szakits vele. Ha csak nem vagy mazochista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!