Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak körülöttem állandóan összejön normális kapcsolat, én még a randiig sem jutok el. Mi velem a baj? Selejt vagyok?
Figyelt kérdés
Még csak nem is ilyen komolytalan kapcsolatokról van szó valami flegma, nem túl intelligens sárcokkal, hanem normális kapcsolat értelmes férfiakkal. Engem meg lassan két éve még randira se hívott senki, igazából még rám se nagyon néznek, ha meg mégis, nem éppen komoly szándékkal. Pedig úgy érzem elég sokat teszek azért, hogy összejöjjön valami: igényesen öltözködöm, sportolok, értelmesnek tartanak és nyitott is vagyok, sok helyre eljárok. Lehet, hogy akkor én alapból javíthatatlanul selejt vagyok és soha nem leszek elég jó ahhoz, ami másoknak szinte könnyedén összejön?2015. máj. 31. 10:19
11/12 anonim válasza:
Kedves 9-es Válaszoló! Biztos az volt a gond, hogy pedagógus vagy :) Mindenki tudja, hogy a pedagógusok, és az egészségügyi dolgozók (én ebbe a kategóriába tartozom, ezért merek viccelődni :) ) rosszul keresnek, így lehet, hogy nem voltál elég "érdekes" :D
Kedves Kérdező, talán túl görcsös vagy és ez a kisugárzásodon is látszik. Engedd el a vágyaidat, csak éld a minden napjaidat.
Én erre jutottam, 26 éves nő vagyok és nincs már egyetlen egyedülálló ismerősöm sem. Én lettem a hegylakó, akiből csak egy maradhat.. :) Egy időben engem is zavart, hogy mindenkinek összejönnek a dolgai. De mostanra elengedtem ezeket a gondolatokat, majd jön valaki ha itt lesz az ideje.
12/12 anonim válasza:
Nem lehetsz selejt, nincs selejtes nő. Mindenhol azt hallom a nőktől, hogy senkinek sem kell, csak a "bunkók" nyomulnak, közben meg lehet, hogy kicsit lejjebb kéne adni az igényeket. Esélyt kell adni 1-2 próbálkozónak. Esetleg próbáltál már kezdeményezni? Tény, hogy ez a "férfiak dolga" de van olyan, hogy nem vesszük észre ha tetszünk egy lánynak. Nekem fél éve nem volt randim..vagy lekoptattak, vagy később derült ki, hogy nem is rendes lány..pedig átlagos fiú vagyok, mégsem gondolom hogy selejt lennék. Szóval ne add fel és elkeseredni sem szabad:) 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!