Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehet valaki, ha állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet valaki, ha állandóan megbántja a másikat, de közbe kedveli?

Figyelt kérdés
Sokat beszél, ír hülyeségeket, közbe csak találkozniuk kellene, de nem lehetséges, mert nem akarja a másik fél.

2015. jan. 12. 08:43
 1/4 anonim válasza:

Lehet nem értem ezt pontosan...

Én bunkó vagyok, mert általában őszintén beszélek(de soha nem szoktam "csúnyán" beszélni).

Nagy többsége az embereknek nem bírja az őszinteséget. Engem már akkor is bunkóztak le mikor semmi bántót, sértőt nem írtam(meg nem is szoktam :D).

Szerintem nem az a legnagyobb baj, hogy te vagy bunkó, hanem a másik fél egyáltalán nem akar veled foglalkozni, valamilyen hibás gondolata miatt.

Pl. írtam lánynak verset, meg kedves voltam hozzá. Odament hozzá egy másik pasi. "Szevasz! Jössz diszkóba..." azt azzal ment. :)

2015. jan. 12. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, hanem valamikor magamhoz hívom, valamikor meg eltaszítom, ez a kettősség él bennem, lehet félek a kapcsolattól, nem tudom és emiatt bántom meg mindig.
2015. jan. 12. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Előszöris tisztába kéne jönnöd magaddal. Aztán tisztába kéne jönnöd azzal, hogy az a másik is egy érző ember, akivel nem csak akkor kell kedvesnek lenni, ha épp olyanod van. Ha akarsz tőle valamit, akkor tartsd magad ehhez. Ha nem, akkor meg hagyd, hadd járja a maga útját!
2015. jan. 12. 10:45
 4/4 anonim válasza:

Ja hát ha már kapcsolatban vagytok, akkor talán nem mered elkötelezni magad. De ebben is több minden lehet. Nem ő az igazi, vagy csak te gondolod azt, hogy van időszak amikor szükséged van egyedül létre.

Ez utóbbit szerintem el kell felejteni.

2015. jan. 12. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!