Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet valaki, ha állandóan megbántja a másikat, de közbe kedveli?
Lehet nem értem ezt pontosan...
Én bunkó vagyok, mert általában őszintén beszélek(de soha nem szoktam "csúnyán" beszélni).
Nagy többsége az embereknek nem bírja az őszinteséget. Engem már akkor is bunkóztak le mikor semmi bántót, sértőt nem írtam(meg nem is szoktam :D).
Szerintem nem az a legnagyobb baj, hogy te vagy bunkó, hanem a másik fél egyáltalán nem akar veled foglalkozni, valamilyen hibás gondolata miatt.
Pl. írtam lánynak verset, meg kedves voltam hozzá. Odament hozzá egy másik pasi. "Szevasz! Jössz diszkóba..." azt azzal ment. :)
Ja hát ha már kapcsolatban vagytok, akkor talán nem mered elkötelezni magad. De ebben is több minden lehet. Nem ő az igazi, vagy csak te gondolod azt, hogy van időszak amikor szükséged van egyedül létre.
Ez utóbbit szerintem el kell felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!