Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakul legtöbbször az ismerkedés egyoldalúvá, amikor a nőről szól csak minden, és ő b. ik érdeklődni?
kloroformot ismerem. és az a helyzet, hogy nem a levegőbe beszél, és nem feleslegesen fényezi magát.
a kérdésre
amúgy egy beszélgetés két félen múlik, ahogy minden más is, az érdeklődés felkeltése szintúgy. így kénytelen vagy irányítani is a kapcsolat építést. rossz kifejezéssel "hagyjátok szabadon futni" a dolgot.
Ez akkor van így, ha az egyik felet nem érdekli a másik. Ez nyelvtanilag is levezethető, hiszen az iránt érdeklődik az ember, aki érdekli. Tehát ha a másik nem érdeklődik, akkor nem érdekled.
Szerintem nincs ezzel gond, megesik. Akkor az a két ember nem passzol, van ilyen. Gond csak akkor van, ha valaki iránt senki nem érdeklődik. Aki viszont így jár, annak érdemes magába nézni, hogy vajon ez miért van így.
Uff, én beszéltem. Jöhet a trágárkodás.
Én egy felnőtt emberről alapvetően azt feltételezem, hogy ha mondandója van, akkor elmondja, nem kell kérdezgetni.
Ha egy ismerkedési szituációban valaki f...ságnak tartja a másik mondandóját, az meg régen rossz.
Végeztek egyszer egy kísérletet. Párokat figyeltek meg az ismerkedési fázisban, és évekkel később újra. Azt vizsgálták, hogy a párok tagjai mennyire tudnak érdeklődést tanúsítani egymás dolgai iránt. Például ha az egyiket érdekelték a madarak, és felhívta a partnere figyelmét egy szép madárra, akkor a másik abbahagyta-e, amit éppen csinált, hogy a madárra figyeljen, vagy jelezte, hogy unja a témát.
A kísérlet tanulsága az volt, hogy azok maradtak együtt hosszú távon, és érezték jól magukat a kapcsolatban, akik fontosnak tartották a másik számára fontos dolgokat már az első pillanattól.
Azoknak, akik f...ságnak tartották a másik mondandóját, pár év múlva már nem volt meg a párkapcsolatuk, vagy ha megvolt, akkor mindennaposak voltak a veszekedések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!