Ha az utcán leszólítok egy lányt ismerkedés céljából, lehetséges, hogy alakul is valami és nem küld el azonnal?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 21:21
1/10 anonim válasza:
Igen, de nagyon ügyesnek kell lenni, hogy olyan helyzetben valami normális beszélgetést folytassatok. Na meg persze szerencse, hogy épp nem siet valahova, vagy a pasiját várja.
4/10 anonim válasza:
És hogy szólítod le? Milyen ürüggyel?
5/10 anonim válasza:
miért akar mindenki az utcán leszólítani csajokat? legrosszabb ötlet esküszöm.
6/10 anonim válasza:
Szerintem meg tök jó ötlet és bátor dolog:D
Kérj tüzet, vagy kérdezd meg az időt, én így szoktam ismerkedni utcán:D
Lehet nem lesz hosszútávú, lehet van barátja, de mi bajod lehet:D
7/10 anonim válasza:
Előbb nyered meg az 5öst 2x egymás után, minthogy legyen belőle kapcsolat.... az esélyeket tekintve!
8/10 anonim válasza:
#5 Egy csaj mi okból ismerkedne az utcán?
9/10 anonim válasza:
elírtam... #6-ostól akartam kérdezni. sorry
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez butaság, én tök sokat ismerkedem utcán. Lehet eddig semmi komoly nem volt, csak a buszra való várakozást gyorsítottuk fel vele, de ha egy csávó szimpatikus lenne és elkérné mondjuk az e-mailemet simán megadnám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!