Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakul legtöbbször az ismerkedés egyoldalúvá, amikor a nőről szól csak minden, és ő b. ik érdeklődni?
Erre van egy nagyon egyszerű megoldás.
Ha már kicsit jobb az ismeretség akkor a lány szájára teszed a mutatóujjadat és elhallgattatod, ha nem akkor az ismert módon magadnak teszed oda és egy pssssssz-el elhallgattatod.
Közelebb hajolsz és megcsókolod.
Szerintem ettől biztos megáll a beszédben, ha meg nem akar csókot, akkor vagy lelép vagy nem lesz olyan közlékeny kislányos zavarában. :)
5. Nem szimpatikus a személyed itt, több kérdésnél láttam már a beképzelt, fennhéjázó válaszaidat. Takarítsd el magad innen, ha kérhetlek, mert az előző válaszaid ennél a kérdésnél mindent megmutatnak, csak nem azt, hogy akkora szakértő lennél.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Biztos sz_@r szembenézni némelyeknek 1-2 dologgal, én megértem.
Nem nagyon tudsz olyat írni, amit magamra tudnék venni. :)
Sok szerencsét a nőkhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!