Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jönnek rá a nőgyűlölők, hogy nem a külső adottságuk, vagy az egzisztenciális helyzetük miatt nem ismerkedünk velük, hanem a felfogásuk, a nézetük miatt?
ma 17.47: jaaaaaa hogy egy ilyen érzelmi analfabétával van szerencsém?? hát mért nem azzal kezdted nem koptatnám itt a billentyüzetet feleslegesen. Az hogy szerinted a szerelem egy gyerekes nevetséges dolog sokmindent elárul rólad, azt hiszem nincs is több kérdésem :))
elhúznak, na mit nem mondasz, talán nekik is feltünik hogy csak egy tárgyként kezeled öket, mert hát szeretni valakit?? menny' már az milyen égő gyerekes dolog ugyan...aztán ezen az alapon ők is dobbantanak ha valami változik, tök jogos ám, (tapsvihar).
a szomszéd srác meg csak egy szófordulat volt te agyoniskolázott :D
Tudom hogy szofordulat volt, azert is utaltam arra, hogy az nem ugy van, hogy TE elvbol leszarod az ilyesmit, hanem kenyszerbol. Ertsd, elobb szartak le az ilyen figurak teged.
Verheted a nyalad itt a hosszerelmes lanydumaval, majd egyszer megerted mirol beszelek. Nyilvan a lelkinyomoreksegra utal, hogy tobb rovidebb, egy 8 eves kapcsolat van mogottem.
De te biztosan tudod hogy marpedig a szerelem igymegugy :-) :-)
Onnan vettem, hogy te mondtad:-) Nem verem a nyalam, jeleztem, hogy tapasztalatbol beszelek, nem pedig a levegobe puffogtatom a naiv lozungokat.
Mondom, majd megerted mirol dumalok.
Am meg ha mar ilyen erzekeny bucsut vettunk egymatol az elobb, akkor legyen is ugy, egyebkent sem szokasom gyerekekkel vitatkozni.
Azt is írtam hogy régebben...De részlet kérdés, igazából azt gondolsz rólam amit akarsz, nem lényeg.
Attól még senki nem lesz gyerek, mert több érzés szorult belé mint pl beléd. De igazad van, fölösleges ezen vitázni, úgy is elbeszélünk egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!