Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor jönnek rá a nőgyűlölők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jönnek rá a nőgyűlölők, hogy nem a külső adottságuk, vagy az egzisztenciális helyzetük miatt nem ismerkedünk velük, hanem a felfogásuk, a nézetük miatt?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 20:51
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
49%
Nem a külső adottság? 10 nőből 11 undorodva néz rám, pedig még ép hogy csak rájuk pillantottam az utcán, arra már végkép esélyt sem adnak,hogy egyáltalán megközelítsem őket, akkor magyarázd már el kedves kérdező, hogy így mit lehet kezdeni? Ilyen kitalált esti mesék nem érdekelnek. Ja, én nem gyűlölöm a nőket, ők gyűlölnek engem, én csak viszont gyűlölöm őket :)
2015. jún. 2. 15:46
 22/47 anonim ***** válasza:
45%

Költőitúlzások 10-ből 11 nő...:) Az meg hogy undorodva néz rád...hát nem tudom, nem voltam ott, de nem lennék meglepve ha szimplán bemagyaráznád magadnak. Tudod egy önértékelési zavarokkal küzdő ember hajlamos bemagyarázni magának hogy mindenki őt nézi hogy milyen ronda.

Nem lehet hogy túl feltünöen megbámultad, és azért nézett vissza, hogy "kvázi ez mit bámul ennyire"? Úgy birom mikor egyesek már a másik gondolataiban vájkálnak...Engem ha egy vad idegen ember hosszasan néz mint aki nem látott még fehér embert akkor nálam is felmegy a pumpa...De ha pl egyszerűen rámpillant és mosolyog egyet akkor jó eséllyel visszamosolygok :) Komolyan szerintem te is csak belemagyarázod az egészbe a saját hülyeségedet. Ezek a szavak mint az undor, már ne is haragudj ezek a te szavaid nem a másiké.

2015. jún. 2. 15:54
 23/47 anonim ***** válasza:
Nem szoktam hosszasan bámulni senkit, ránézek egyszer aztán kész. Igaz adtak már "esélyt" nők,amiből az lett, hogy visszamegy az exéhez, vagy szórakozik velem, az anyukája érzelmeivel játszikálhatnak az enyémmel nem igen.
2015. jún. 2. 15:58
 24/47 anonim ***** válasza:
*anyukájuk
2015. jún. 2. 15:58
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már többen kifejtették, hogy a külsőm (!) miatt soha nem lehet barátnőm. ezek közül akadt olyan, akinél próbálkoztam, akadtak köztük lánybarátok, akiknek az őszinteségében nem csodálkozom, a napokban meg egy haver mondta, hogy annyira biztos benne, hogy soha sem fogok kelleni egy lánynak sem, hogyha 30. szülinapom előtt összehozok egy randit, akkor ad nekem x összeget.
2015. jún. 2. 21:49
 26/47 anonim ***** válasza:
A helyedben már csak azért is megmutatnám nekik :D + a pénznyeremény sosem jön rosszul
2015. jún. 2. 22:13
 27/47 anonim ***** válasza:
26: Én is gondolkoztam már azon, hogy fizetnem kellene egy lánynak, hogy jöjjön el velem randizni. Megkapná mondjuk a nyereményem felét :D Természetes úton azonban kizárt, hogy csak úgy eljöjjön velem egy lány.
2015. jún. 2. 22:18
 28/47 anonim ***** válasza:
Amilyen elvetemült arcokat látok sokszor barátnővel... szerintem nem lehetetlen a dolog, hajrá! :D
2015. jún. 2. 22:59
 29/47 anonim ***** válasza:

Kérdező, fejtsd már ki, mit értesz nőgyűlölő alatt? Én pl nem gyűlölöm a nőket, viszont pontosan TUDOM hogy miért hajlandóak velem ismerkedni. Attól, hogy tisztában vagyok azzal, hogy DEBIZONY számít a külső adottság, és az egzisztencia, nem biztos hogy nem vágyom arra a valódi szeretetre, vagy megbecsülésre, amiről a nők azt szokták hazudni, hogy velük együtt jár ha EZEK NEM LENNÉK akkor is.

Baromi egyszerű a képlet, ettől pedig senki nem lesz nőgyülölő. Te viszont ostoba EMBER maradsz ha mégis ezt gondolod, illetve ha azt akarod bedumálni, hogy te a pasid ráncos nagyorrú képére, vagy szociális segélyére izgulsz.

A legtöbb férfi nem a nőket gyülöli. Hanem ezt a pofátlan álszentséget.

2015. jún. 2. 23:36
 30/47 anonim ***** válasza:
78%

"A legtöbb férfi nem a nőket gyülöli. Hanem ezt a pofátlan álszentséget."

Hagyjuk már ezt.Nem nőgyűlölőek, áá dehogy. Jó nem rólad beszélek, lehet most keveredtél ide, de olvasd már vissza pár férfitársad kommentjét. A MINDEN nő felszines pénzéhes ostoba p..csa az nekem pont hogy nőgyűlölet. Kár szép szavak mögé bújni. Rendben azt aláírom hogy nem mindenki egyformán népszerű sikeres, és akár hiszed akár nem ez a nők közül is megesik, de az ilyen mértékű gyűlölet, és fujjogás a másikra nem egészséges, ha meg ráadásul hangoztatja is akkor mit csodálkozik hogy megkapja a nőgyűlölő jelzőt??

És attól a válaszolótól kérdezem akinek a saját haverja mondta hogy senki nem áll vele úgyse szóba vagy ha igen fizet neki, az nem baj??? komolyan ha nekem egy barátnőm ezt mondaná előbb jól orrba vágnám majd otthagynám a fenébe. bezzeg ha egy csaj mondja rád ugyanezt akkor az már boszorkányüldözést von maga után kb...És ha ezt is mondta a haverod akkor el kell hinni, bele kell törődni? Furán gondolkodnak egyesek.

2015. jún. 3. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!